Autor Tema: Gumeni držači za Pioneer daljinac  (Pročitano 2913 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže fobia24Započeo temu

Gumeni držači za Pioneer daljinac
« poslato: 02. Dec, 2013. 21:38 »
Treba mi pomoć. Zna li neko gde mogu da nabavim ove gumene držače (trakice) za daljinac koji se kači na volan? Od kako sam volan presvukao kožom, daljinac ne mogu da stavim jer su mi trakice prekratke. Meni ovo deluje kao neka univerzalna stvar, samo ne znam gde da tražim.

Van mreže olajkris

Odg: Gumeni držači za Pioneer daljinac
« Odgovor #1 poslato: 02. Dec, 2013. 21:46 »
Probaj da nabavis cicak trake sto koriste kod punjaca od laptopova ili tako nekih duzih kablova za vezivanje. Koliko vidim moglo bise i stim staviti. Ako nadjem kasnije uslikacu pa cu ti postaviti sliku kako izgleda, to.

Van mreže robocoprs

• RallyeSport
  • Like ukupno: 1
  • L&K ugled: -8
  • Ако хоћеш победити, не смеш изгубити!
« Odgovor #2 poslato: 02. Dec, 2013. 22:04 »
Sve mi se čini da ćeš morati da improvizuješ. Postoji slična gumena/plastična traka za vezivanje kablova. Ova je plastična dugačka 15cm, a široka 0,8cm.

Van mreže dulefontana

« Odgovor #3 poslato: 02. Dec, 2013. 22:37 »
Motscu i ja da bufzim taj nosac, meni je puko na pola

« Odgovor #4 poslato: 02. Dec, 2013. 23:08 »
Hvala na odgovorima! Pokušaću negde da potražim gumenu alternativu jer se plašim da plastični stezači za kablove ne oštete kožu na volanu kada je pritisnu.

Van mreže olajkris

« Odgovor #5 poslato: 02. Dec, 2013. 23:23 »
Evo i te trake sa cickom. kao sto sam obecao mislim da ovo ne moze da osteti volan...

Van mreže robocoprs

• RallyeSport
« Odgovor #6 poslato: 02. Dec, 2013. 23:45 »
Motscu i ja da bufzim taj nosac, meni je puko na pola
Da nisi ti duno koju... :o
@olajkris-jedno od mogućih rešenja svakako. Praktično i neće oštetiti kožu volana.

Van mreže olajkris

« Odgovor #7 poslato: 02. Dec, 2013. 23:52 »
Duzina je nekih 20cm to nisam rekao mozes da koristis rupicu na drugom kraju da nataknes i zakacsis a mozes i provlacenjem tog tanjeg kraja kroz malu rupu vezes nekako za nosac daljinca pa obmotas oko volane i eto voala... :) nadam se da sam pomogao. ali kaze supruga da ima u metrazi da se kupi cicak traka pa iseces kako ti treba... :)

Van mreže dulefontana

« Odgovor #8 poslato: 02. Dec, 2013. 23:58 »
Tac skrin, a i gledam film.

Na mreži hakkler

« Odgovor #9 poslato: 03. Dec, 2013. 19:01 »
Treba mi pomoć. Zna li neko gde mogu da nabavim ove gumene držače (trakice) za daljinac koji se kači na volan? Od kako sam volan presvukao kožom, daljinac ne mogu da stavim jer su mi trakice prekratke. Meni ovo deluje kao neka univerzalna stvar, samo ne znam gde da tražim.

imao sam taj daljinac pa znam šta te muči.
po slici ovo šta je robocorps stavio djeluje najbliže.
donji dio koji nije vidljiv možeš još dodatno podložiti sa nekim komadom gume ako se bojiš da ti se vezica ne ureže u svježe presvučen volan.

al pošto si osvježio volan ...ja bi taj daljinac izbacio ...da ne kvari inovaciju u interjeru :)
znam..kad se navikneš na njega..da je malo teže..al bi ga ipak izbacio iz upotrebe.

btw tih oem vezica koje su inače dovoljno dugačke ..dok ih ne odrežeš kod montaže..nema posebno za kupit.
moraš baš...improvizirat.

sent from my GT-D  

Van mreže robocoprs

• RallyeSport
« Odgovor #10 poslato: 03. Dec, 2013. 19:32 »
Ukoliko zaista može pomoći, kao što hakkler kaže, voljan sam da ti ustupim traku. :)

« Odgovor #11 poslato: 03. Dec, 2013. 22:53 »
Ukoliko zaista može pomoći, kao što hakkler kaže, voljan sam da ti ustupim traku. :)
Bio bih ti zahvalan kad bi je poneo kad se naredni put vidimo, pa da probam.
imao sam taj daljinac pa znam šta te muči.
po slici ovo šta je robocorps stavio djeluje najbliže.
donji dio koji nije vidljiv možeš još dodatno podložiti sa nekim komadom gume ako se bojiš da ti se vezica ne ureže u svježe presvučen volan.

al pošto si osvježio volan ...ja bi taj daljinac izbacio ...da ne kvari inovaciju u interjeru :)
znam..kad se navikneš na njega..da je malo teže..al bi ga ipak izbacio iz upotrebe.

btw tih oem vezica koje su inače dovoljno dugačke ..dok ih ne odrežeš kod montaže..nema posebno za kupit.
moraš baš...improvizirat.

sent from my GT-D  
Ne bih ga izbacivao iz upotrebe jer od kako mi je crkao blutut modul, nisam uspeo prodati radio, pa razmišljam da ga popravim da mu i ta funkcija radi. Tada je neophodan daljinac za uspostavljanje i prekidanje veze jer tih opcija na radiju nema.

Van mreže robocoprs

• RallyeSport
« Odgovor #12 poslato: 03. Dec, 2013. 22:55 »
Dogovoreno ;)