Autor Tema: Bolero dekodiranje  (Pročitano 3886 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Na mreži dixonZapočeo temu

Bolero dekodiranje
« poslato: 11. Nov, 2020. 21:48 »
Поздрав свима, налетех на повољан Bolero, а гањам га већ неко време јер на суперб мк2 имам swing, а не даје ми се 350е за Columbus, па барем Bolero, да буде лепше на око :). Међутим у огласу навео човек да је закључан и потребно декодирање.

Има ли ко искуства са тим, може ли се како средити или се мора код некога ко се бави откључавањем? Хвала унапред :)

Van mreže slobodanalex

Odg: Bolero dekodiranje
« Odgovor #1 poslato: 11. Nov, 2020. 22:31 »
Dekodiranje se lako resava, za 15-20€.
Kod se dobija na osnovu serijskog broja uredjaja, a ako to ne moze onda se nosi ceo uredjaj u servis i odrade to za sat vremena. Jedino obrati paznju koji je model bolera, ako je za Octaviu taj ne moze u Superba.
  • Vozi: ŠKODA SUPERB COMBI 2.0 TDI STYLE 2017 Lava Blue

Van mreže MAKS

« Odgovor #3 poslato: 11. Nov, 2020. 23:41 »
Поздрав свима, налетех на повољан Bolero, а гањам га већ неко време јер на суперб мк2 имам swing, а не даје ми се 350е за Columbus, па барем Bolero, да буде лепше на око :). Међутим у огласу навео човек да је закључан и потребно декодирање.

Има ли ко искуства са тим, може ли се како средити или се мора код некога ко се бави откључавањем? Хвала унапред :)

Ha ha ha.Moj slucaj. =)) =)) =))

I ja gledam taj columbus ali mi skupo. A sto se tice bolera mislim da nedobijas nista sem estetike. Ali ko zna. Ja sam nasao kod nas neki ANDROID 220 eura . Samo da sklopim kocckice.  >:( ;) :)

Mislio sam na ovo .
https://www.kupujemprodajem.com/automobili-oprema/radio-cd-dvd-multimedia-za-auto/skoda-android-cd-mp3-sd-dvd-navigacija-multimedija/oglas/49632750?filter_id=650852972
  • Vozi: OCTAVIA 1.6 2012 ELEGANCE

« Odgovor #4 poslato: 12. Nov, 2020. 00:04 »
Ма не знам, нису ми ти андроиди нешто. Дечко који их уграђује иначе је другару рекао да не узима јер им је рок трајања годину и по до две плус се губи бар мало квалитет звука, а то ми није у интересу, па је ово толико да ме жеља мине за Колумбом

Van mreže MAKS

« Odgovor #5 poslato: 12. Nov, 2020. 00:09 »
Vidi.
Istih razmisljnja sam i ja jos uvek sam u nedoumici. Swing radi sasvim ok , navigaciju imam posebno i bilo bi lepo da je sve sto ujedno.
Imas poljski sajt www.algro.pl gde ima columbusa i za 260 eura ali. Carina. dali rado ispravno, ugrdanja itd. Znaci opet nam ostaje onaj lik gde je 350 e. Ako ne nadjes nesto jeftinije.

« Odgovor #6 poslato: 12. Nov, 2020. 00:36 »
Их, па кад би код наших цариника дошло, изашло би до адресе и 4 стоје ... За сад сам загрејан за овај болеро, рече продавац у петак ми шаље слику серијског броја па да се распитам око откључавања. То једино кад би имао некога одозго па да потера, али сад затворише границе опет и све... Ма не дам 350 за Колумба, нема шансе :/

А уградња је џек на џек буквално, 15мин ти треба, само полако бленду скинути да не пукне

Van mreže Maksimus

« Odgovor #7 poslato: 12. Nov, 2020. 01:24 »
Meni ovaj bolero sto si okacio izgleda kao da je iz oktavije,a kolega rece da taj ne moze u superba...

« Odgovor #8 poslato: 12. Nov, 2020. 07:59 »

Ево слика од другара из истог суперба као мој

Van mreže slobodanalex

« Odgovor #9 poslato: 12. Nov, 2020. 17:01 »
Bas kao sto je kolega Maksimus napisao, ovaj Bolero je za Octaviu i ne moze u Superba. Moze takav kao sa te slike koju je kolega postavio, tipski za Superb ili kao sto sam ja imao u mom Superbu (vidi u mojoj garazi sliku).
  • Vozi: ŠKODA SUPERB COMBI 2.0 TDI STYLE 2017 Lava Blue

« Odgovor #10 poslato: 12. Nov, 2020. 17:51 »
Их, тек сад видех да је другачији, другачија бленда... Хвала свима :(

Van mreže Marjanke

« Odgovor #11 poslato: 13. Nov, 2020. 00:05 »
Ima kome je znacila ova tema.

Na mreži Baltazar

« Odgovor #12 poslato: 13. Nov, 2020. 01:57 »
Hoces da kupis Bolero iz oglasa?
  • Vozi: Škoda Rapid 1.2 tsi 2014

Van mreže MAKS

« Odgovor #13 poslato: 13. Nov, 2020. 07:06 »
Mozda bih ga ja kupio ako kolega odustaje.

« Odgovor #14 poslato: 13. Nov, 2020. 08:45 »
Одустао сам јер не може у суперб. Иначе бих пазарио само тако :/