Autor Tema: Kljuc za rapid 2016 god  (Pročitano 1502 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže MS BecejZapočeo temu

Kljuc za rapid 2016 god
« poslato: 26. Nov, 2020. 14:56 »
Postovani pozdrav svima, juce sam pazario Skodu rapid 2016 god, imam jedno pitanje, dobio sam samo jedan kljuc za nju, a na njemu se izgleda baterija ispraznila, ne radi mi daljinsko otkljucavanje i zakljucavanje, kad sam ga otvorio da bih kupio novu bateriju ova je iskocila kao nategnuta, a kad sam uporedio brojeve sa raznih snimaka vidim da ona nije CR2025 kako je na YT... neko je izgleda stavio pogresnu... Kljuc je noviji model, probacu da postavim sliku... da li neko od vas ko ima rapid moze da pogleda broj baterije koja mu je u daljincu , to je 10 sekundi posla... bio bih jako zahvalan... Nadam se da je do baterije... i da li neko moze da mi kaze da li kljuc nakon zamene baterije treba da se sinhronizuje? Da li na bravu od vozacevih vrata ili na kontakt bravu?
  • Vozi: Skoda rapid 1.6 TDI

Na mreži Lignjoslav

Odg: Kljuc za rapid 2016 god
« Odgovor #1 poslato: 26. Nov, 2020. 15:24 »
Baterija je CR 2025, ne treba nikakva sinhronizacija.
  • Vozi: Rapid Spaceback 1.0 tsi 2019- , Fabia htp mk1 2014-2019

« Odgovor #2 poslato: 26. Nov, 2020. 15:41 »
Ok, hvala... cim nadjem vremena svraticu u neki ovlasceni servis da se raspitam o izradi rezervnog kljuca, ili mozda znate nekog drugog da se bavi sa tim? Siguran sam da nije jeftina varijanta ovlasceni...

Van mreže Salle

« Odgovor #3 poslato: 26. Nov, 2020. 17:04 »
Imaju kljuceve u NS neke specijalizovane kljucarske radionice, bar sam ja video, e sad ja sam hteo samo kuciste da menjam za Fabiju 2016, jedan kljuc je bio kao nov a drugi je bio pohaban pa sam samo kuciste menjao, ali rekli su i da rade kopiranje, 2000 din je kuciste a kopiranje ne znam koliko kosta.
  • Vozi: Fabia 1,2 tsi Ambition (2016), Scala 1.5 tsi Style (2020)

« Odgovor #4 poslato: 26. Nov, 2020. 18:25 »
Nov sam ovde pa ne znam da li je protiv pravila da napises gde se nalazi ili kako se zove ta kljucarska radnja da bih mogao da ih pozovem? Ili posalje u pp poruku ako je to moguce... Hvala jos jednom

Na mreži Mihailo

« Odgovor #5 poslato: 26. Nov, 2020. 19:56 »
Kuciste ili kuciste sa svim onim unutra?
Ja sam u ovlascenom servisu u Valjevu narucio kljuc po broju sasije, izasao me je oko 10 hiljada, a kodiranje mi nisu naplatili posto sam kljuc uzeo preko njih i tada radio i mali servis... Koliko sam tada razumeo, kodiranje se krece od 50e navise, a  nije jednostavno uraditi ako kljuc nije originalni, tj ako nije porucen iz fabrike. I to se svodi na neke budZ varijante kodiranja, pitanje da li ce i daljinski raditi...
  • Vozi: 2015 Octavia 1.2tsi 105ks