Autor Tema: FABIA HTP (2007) PROBLEM zakljucavanja vrata  (Pročitano 1267 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže bgdvinkoZapočeo temu

FABIA HTP (2007) PROBLEM zakljucavanja vrata
« poslato: 06. Dec, 2020. 15:19 »
Javlja mi se povremeno problem oko zakljucavanja prednjih vrata.
Naime, klik na kljuc da zakljucam, ostaju otkljucana i leva i desna prednja, dok obadvoja zadnja i gepek se uvek zakljucaju. Pokusam da otkljucam pa opet zakljucam, i opet ista stvar. Ubacim kljuc u leva prednja i okrenem na zakljucavanje, zakljucaju se i obadvoja prednja. Sad bude zakljucano komplet auto.
Posle ovog mi sve dobro funkcionise neko vreme, kako sam primetio, i onda opet pocinje da ostaju otkljucana obadvoja samo prednja.
Sad stalno moram proveravati zakljuca li mi se auto ili ne, da ga ne ostavim otkljucana.
Jel imao ko ovih problema. Da se nemoze sta softverski podesiti na dijagnostici.
Moze kakva sugestija.
  • Vozi: Skoda fabia 1.2 htp 2007...Seat Leon copa 1.4 tsi 2012

Van mreže Zox024

Odg: FABIA HTP (2007) PROBLEM zakljucavanja vrata
« Odgovor #1 poslato: 06. Dec, 2020. 16:10 »
Ja imao i imam, na kljuc kad zakljucam ne zakljuca mi uvek zadnja vrata i alarm mi upali naravno kad otvorim zadnja vrata, kao i kada otkljucam na kljuc upali mi alarm na zadnjim vratima, alarm je fabricki. Resavao nisam jer daljinskim svakako otkljucavam i otkljucavam a to radi kako treba, pa ista prica, ako neko zna sta je i meni bi odgovaralo resenje... u pitanju je Fabia 2009 1.4 benz

Van mreže j0nY

« Odgovor #2 poslato: 10. Dec, 2020. 16:48 »
Zamena brave i kontrola instalacije vrata.
  • Vozi: Fabia 1.4 16v 74kw

Van mreže bgdvinkoZapočeo temu

« Odgovor #3 poslato: 22. Dec, 2020. 12:47 »
Ipak bila brava problematicna. Hladni lem i na konektoru i na mikro prekidacu. Prelemljeno, sad sve ok.
Slike u prilogu.
  • Vozi: Skoda fabia 1.2 htp 2007...Seat Leon copa 1.4 tsi 2012