0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.
...Vozilo koje trenitno posedujete je izuzetno stedljivo, rekao bih ako radi kako treba jedan od rekordera minimalne potrosnje, zahvalan, okretan auto, a opet i zivahan. Moze da napravi ozbiljne muke zbog dephi ubrizgavanja, ali opet sve zavisi od majstora i odrzavanja. Mana su trapovi i nasi putevi, manjak prostora, godine starosti.......
...Pretpostavljam da gledate 95ks dsg koja je jedina u cenovniku. Obavezno bacite pogled na kocnice zadnje osovine. Trebalo bi da su na dsg diskovi nazad, a na manuelnom nazalost dobosi koje ne bih nikome preporucio jer mi sada na mpi verziji od 75ks zadaju muke. Fabiu ako kupite sa sva 4 diska, sto je bilo normalno do poslednjih par godina, necete sigurno pogresiti. Dobicete okretan, startan auto, malo kruci ali prijatnije upija rupe od clia, pouzdan auto jednom recju kome cena ne opada nesto preterano sto govore i ponude polovnjaka.Mene jedino brine sto cena novih vozila raste drasticno, ...
...ali opet se potrudite da dobijete popuste kod pregovaranja jer uskoro izlazi fabia 4 pa bi trebalo da odlazeci model bude povoljniji, barem je tako logicno. Pozdrav
savetovao mi je da u širokom luku zaobiđem sve što pravi Renault (i Dacia), Poslednjih 6-7 godina vozim Renault Clio 1.5dCi (2002), čisto ako neko želi da da poređenje,
Druže, imam jedno pitanje za tebe. Kakvi su tvoji utisci sa Cliom 1.5dCi (2002) ? Sa kojom kilometražom si ga kupio ?
Do 100ks (95ks) idu doboši (diskovi su doplata) iznad 100ks (110ks)u seriji su diskovi (bolja varijanta)