Autor Tema: [POPUST 20%] Codegoat - kodiranje i dodatne opcije  (Pročitano 1639 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Na mreži dixonZapočeo temu

[POPUST 20%] Codegoat - kodiranje i dodatne opcije
« poslato: 11. Dec, 2020. 18:06 »
Ево да представим чиме се бавим већ неко време. У питању је свима већ познато кодирање и укључивање додатних опција на возилима VW групације (Audi, Volkswagen, Škoda, Seat). За детаљан списак могућих опција на Вашем возилу ме можете контактирати.

Наравно да већина форумаша већ има VCDS клон, и наравно да ће свако урадити бесплатно себи и другару, али немојте писати како све можете сами јер ме можете. Месецима сам већ пред рачунаром дневно 5-10 сати буквално. Гањање кодова, превођење са дфугих језика по интернету и тако даље, знате и сами да није баш све тако лако наћи. Такође имам и VCP (наравно оригинал) па може да се одради и активација видео у вожњи нпр.

За форумаше је цена са попустом на све услуге од 30% јер су ми многи помогли доста пута и осећам потребу да се бар тако одужим. Имате све информације на сајту а за додатно стојим на располагању, такође и контакт је на сајту.

Кренуло је све од хобија и играња на свом ауту и отишло на озбиљнији ниво. Наравно ту сам и да помогнем ако неко ради нешто у DIY варијанти па запне, али немојте ми тражити да качим листе које сам сам скупљао и преводио јер је много времена и труда уложено у то, а и сами знате да је то ипак суштина свега :).

https://codegoat.rs
« Poslednja izmena: 15. Dec, 2020. 14:49 Karlheinz »

Na mreži dixonZapočeo temu

Odg: [POPUST 20%] Codegoat - kodiranje i dodatne opcije
« Odgovor #1 poslato: 22. Dec, 2020. 14:08 »
Поздрав свима. Због великог интересовања, CODE GOAT је од данас регистрована фирма и званично почињемо са радом.

Попуст за чланове форума је 20%, надам се да разумете обзиром да су сад ту и обавезе према држави. Све акције и попусти (за више опција итд..) се могу сабирати.

За више информација можете се обратити путем сајта или приватне поруке преко форума.

https://codegoat.rs

Na mreži dixonZapočeo temu

Odg: [POPUST 20%] Codegoat - kodiranje i dodatne opcije
« Odgovor #2 poslato: 13. Jan, 2021. 14:44 »
Форумаши, следеће недеље се дружимо у Чачку, нисмо још прецизирали дан. Контактирајте па да резервишемо термин, време је да искористите све могућности Вашег возила .

Наравно попуст за све чланове важи {20%} :).

https://codegoat.rs/kontaktPretraga foruma [Google]