Autor Tema: KAMIQ kupovina, rok isporuke  (Pročitano 24588 puta)

0 članova i 9 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže DJM

Odg: KAMIQ kupovina, rok isporuke
« Odgovor #195 poslato: 14. Avg, 2023. 13:10 »
Ja koliko sam razumeo da se clan raspituje za nov auto tako da svakako je miran vise godina zbog garancije.

e ako je to u pitanju izvinjavam se onda mu tu u VW grupi nema pomoći sve je pod turbinom i direktnim ubrizgavanjem pod pritiskom , atmosferci otišli u penziju nažalost
  • Vozi: OCTAVIA IV 2.0 TDI 85KW

Van mreže Sasa nis

« Odgovor #196 poslato: 14. Avg, 2023. 13:19 »
Otpala je mogućnost uzimanja  1.5 TSI .

Odluka je pala.
Kamiq 1.0 sa dsg
Virtualni kokpit,navigacija i to je to.
Nadam se da nisam pogrešio u odabiru

• Vozi: Skida Fabia 2019

Van mreže fobia24

« Odgovor #197 poslato: 14. Avg, 2023. 13:28 »
Cestitke i nadam se da ce ga biti u garazi!

Van mreže DJM

« Odgovor #198 poslato: 14. Avg, 2023. 13:30 »

Odluka je pala.
Kamiq 1.0 sa dsg

Ma nisi pogriješio ,nisam skonto da ides na novo , jer kad je novo u pitanju nemas brige sad je koliko 4 ili 5 godina garancije , sve dok si garancijom pokriven baš te briga za kvarove i nedostatke a pametan odabir sa DSG jer žena vozi a i po gradu je to spas samo gas kočnica a on odradi sav ostali posao

kad stigne daj koju fotku sa vana

Na mreži zzeelljjkkoo

« Odgovor #199 poslato: 14. Avg, 2023. 14:25 »
e ako je to u pitanju izvinjavam se onda mu tu u VW grupi nema pomoći sve je pod turbinom i direktnim ubrizgavanjem pod pritiskom , atmosferci otišli u penziju nažalost
Немој тако!
А Fabia IV 1.0 MPI 80ks?  ;)
Али Kamiq је и код нас замало био избор, само да га је било одмах...
  • Vozi: Fabia IV 1.0 MPI 80ks Ambition 2023

Na mreži wkobre

« Odgovor #200 poslato: 14. Avg, 2023. 14:28 »
Čestitam! I ja mislim da je to bolji izbor, a takođe se slažem za DSG.  bravo2
  • Vozi: Škoda Superb combi 2.0tdi 150hp L&K

Van mreže DJM

« Odgovor #201 poslato: 14. Avg, 2023. 14:48 »
Немој тако!
А Fabia IV 1.0 MPI 80ks?  ;)
Али Kamiq је и код нас замало био избор, само да га је било одмах...

u pravu si 100% na fabiu 4 sam zaboravio na 1.0 MPI  48kw i 59kw

Van mreže che_guevara

« Odgovor #202 poslato: 14. Avg, 2023. 15:31 »

Odluka je pala.
Kamiq 1.0 sa dsg
ne bih da ti kvarim sreću ali automatika više troši od manuelaca, ali svakako dobar izbor
  • Vozi: Škoda Kamiq 1.0 81/110 i Hyundai i20 1.25

Van mreže Fbia

« Odgovor #203 poslato: 14. Avg, 2023. 19:20 »
Bio skoro na kontrolnom pregledu u Skodi pa iskoristio priliku da razgledam po salonu. Kamiq odusevljava ogromnim prostorom na zadnjoj klupi. Nije previsok i zaista je idealan za Taxi vozilo. Najbolji odnos prostor-cena u Skodi. Gepek je ipak skroman ali sa onolikom zadnjom klupom (mislim na kolena) i delimicnim sklapanjem zadnjeg sedista nista nije problem... Za ljude sa krakatom decom odlicno vozilo. Kamiq sa 1.0 tsi odlican izbor po meni.
  • Vozi: Fabia 1.0 tsi, 110 ks?

Van mreže che_guevara

« Odgovor #204 poslato: 15. Avg, 2023. 08:02 »
ja sam blago rečeno bio šokiran tim prostorom pozadi i još ne mogu da se naviknem...putnici pozadi su oduševljeni, dva odrasla čoveka sa spuštenim zadnjim naslonom za ruke se osećaju izuzetno komotno i relaksirano čak i posle više sati putovanja...
gepek od 400l je meni više nego dovoljan, jer dosad nisam imao veći od 300 litara, pa mi je ovaj super :)
ma auto je skoro savršeno skockan za sve potrebe, jedino mislim da je trebao biti par cm višlji

Van mreže Fbia

« Odgovor #205 poslato: 15. Avg, 2023. 12:59 »
Kamiq odlicna kupovina, ne bih ja povecavao visinu, to je bas kako treba. Ja sam izabrao Fabiju samo zato sto je bolja i agilnija za dinamicnu voznju ali verujem da za normalnog vozaca Kamiq odlicno zavrsava posao pogotovo ako ne vozi vise od 20 km preko ogranicenja. Zato Kamikovci, uzivajte  bravo2 a ko ima visak para neka kupuje skuplje  ;)
  • Vozi: Fabia 1.0 tsi, 110 ks?

Van mreže che_guevara

« Odgovor #206 poslato: 15. Avg, 2023. 14:08 »
ja volim višlje automobile, napred đene đene, ali pozadi je baš nisko, kao u nekoj limuzini...ljudi u godinama i sa stomakom ne izlaze baš lako :)
karoq je za mene idealan, takoreći savršen i to onaj sa 150ks, ali ebiga, nije bilo para za njega

Van mreže Rolle

« Odgovor #207 poslato: 09. Okt, 2024. 12:00 »
Pozdrav svima!
Da li je neko pratio kretanje cena Kamiqa i zna generalno kada su najbolji popusti za kupovinu?
Pretpostavljam da bi bilo najlogičnije da je to tokom sajma ili krajem godine/ početkom sledeće ako se prazni lager (ako toga uopšte ima u Srbiji). Značio bi mi bar okvirni info ako neko zna jer mi ništa ne znači ako je auto starijeg godišta a nije mi preveliki problem ni da sačekam sajam ako tada ima značajnijih popusta nego krajem godine.
Iz Beograda sam ako to nešto znači zbog dilera, ali pretpostavljam da ne bi bio problem ni da skoknem do drugog grada.
  • Vozi: U potrazi

Na mreži zzeelljjkkoo

« Odgovor #208 poslato: 09. Okt, 2024. 12:16 »
Колико сам ја укапирао, целу причу и политику Шкоде у Србији води АЧ, и од њих највише зависе погодности око цена нових возила.
Остали дилери можда могу дати неку ситну погодност, типа гратис нека потрошна опрема приликом преузимања новог возила и слично, и после евентуално неки попусти или гратиси приликом редовних сервиса, као што у ЗР, рецимо, дају гратис руке некоме из Бгд ко је купио возило код њих. А кадгод нешто друго тражиш/преговараш своди се на АЧ.
Најбољи термин за куповину остаје око сајма, Нове године или неке друге акције.
Негде почетком ове године баш је био један нови Камик, 2023е, који је продаван за округло 18к, у средњој опреми, вероватно са лагера јер је неко одустао, а данас је такав скупљи за бар 2к еврића.
  • Vozi: Fabia IV 1.0 MPI 80ks Ambition 2023

Van mreže nikolica84

« Odgovor #209 poslato: 11. Feb, 2025. 14:51 »
Pozdrav Skodasi :) Evo da se pohvalim da sam upravo narucio novi Kamiq 1.5 TSI DSG. Auto Cacak ekspozitura u Nisu kaze da je anvodno isporuka 2 - 3 meseca, pa cemo da vidimo. Za koji dan sam zakazao test voznju. Izasli mi u susret sa cenom, sajamski popust + popust na "lepe oci" + gratis paket obavezne opreme. Sto se cene tice, zadovoljan sam.
  • Vozi: Skoda Kamiq