Autor Tema: KAMIQ kupovina, rok isporuke  (Pročitano 12427 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Na mreži Bingodalton

Odg: KAMIQ kupovina, rok isporuke
« Odgovor #120 poslato: 22. Nov, 2022. 21:24 »
Javi epilog

Van mreže Dadokg

« Odgovor #121 poslato: 22. Nov, 2022. 21:28 »
Nadam se da neće biti potrebe za tim. U svakom slučaju javljam šta će se desiti kada auto pristigne.
  • Vozi: Škoda Kamiq

Na mreži sheytan

« Odgovor #122 poslato: 22. Nov, 2022. 21:55 »
Biće potrebe, nažalost. To im je navodno naređeno od fabrike, pa naniže. Kao, do N. Godine što stigne, možda se uspe dobiti po ugovorenoj ceni, a nakon N. Godine - po nekoj tada aktuelnoj...
  • Vozi: Forester 2.0 2008., Tucson 1.6T 2023.

Na mreži munja23

« Odgovor #123 poslato: 23. Nov, 2022. 12:24 »
Mene interesuje sta je uradio clan realisaction, obzirom da mu je vreme za odluku proslo, pa bi bilo dobro saznati epilog.
  • Vozi: 2023 Karoq Style 1.5, 2022 Kamiq Monte Carlo 1.5, 2017 Citigo Ambition 1.0

Van mreže realisaction

« Odgovor #124 poslato: 24. Nov, 2022. 15:02 »
Zadužio se, sad vraćam,
iskreno nemam trenutno želju da ga vozim, stoji u garaži.
Treba da se kupe zimske gume, obavezna oprema za svako vozilo, patosnice... ko zna šta još.
Kad prođe ova mučnina u stomaku, provozaćemo se, pa javljam utiske.
  • Vozi: Kamiq

Van mreže DarkoNS1987.

« Odgovor #125 poslato: 24. Nov, 2022. 21:28 »
Zadužio se, sad vraćam,
iskreno nemam trenutno želju da ga vozim, stoji u garaži.
Treba da se kupe zimske gume, obavezna oprema za svako vozilo, patosnice... ko zna šta još.
Kad prođe ova mučnina u stomaku, provozaćemo se, pa javljam utiske.
Mogli su patosnice pokloniti za tih 2500e….
  • Vozi: Octavia 1.6 tdi 2018. Style

Van mreže oflogic

« Odgovor #126 poslato: 02. Dec, 2022. 21:02 »
Vidim potekla je prica o cijenama i dostavi. Mislim da su jako rijetke auto kuce koje garantuju cijenu i/ili vrijeme dostave. U Crnoj Gori recimo samo Hyundai garantuje cijenu, svi ostali daju ponudu u kojoj je cijena okvirna. Prava cijena se zna onda kada automobil izadje iz proizvodne trake, kao sto je i neki forumas vec napisao.

Druga je prica ako je ugovor zakljucen (potpisan) izmedju kupca i auto kuce. Tada razliku u cijeni automobila treba da pokrije auto kuca. Odje je problematika dobro objasnjena: https://www.youtube.com/watch?v=IUej7y4qC5g
  • Vozi: Kamiq 1.5 TSI DSG

Na mreži hakkler

« Odgovor #127 poslato: 03. Dec, 2022. 00:44 »
U Hr se isto ograđuju od konačne cijene..koja tek može biti definirana mjesec dana prije isporuke. A to je od 10/23..na dalje.

Van mreže DarkoNS1987.

« Odgovor #128 poslato: 03. Dec, 2022. 19:09 »
Vidim potekla je prica o cijenama i dostavi. Mislim da su jako rijetke auto kuce koje garantuju cijenu i/ili vrijeme dostave. U Crnoj Gori recimo samo Hyundai garantuje cijenu, svi ostali daju ponudu u kojoj je cijena okvirna. Prava cijena se zna onda kada automobil izadje iz proizvodne trake, kao sto je i neki forumas vec napisao.

Druga je prica ako je ugovor zakljucen (potpisan) izmedju kupca i auto kuce. Tada razliku u cijeni automobila treba da pokrije auto kuca. Odje je problematika dobro objasnjena: https://www.youtube.com/watch?v=IUej7y4qC5g
Naravno. Bez potpisanog ugovora gde je tacno odredjena cena nema nista od sigurne cene.
  • Vozi: Octavia 1.6 tdi 2018. Style

Van mreže oflogic

« Odgovor #129 poslato: 27. Dec, 2022. 17:31 »
Preuzeo sam danas Kamiq 1.5 DSG, okruglo 6 mjeseci nakon narucivanja. S obzirom na situaciju i iskustva ljudi sa foruma ja sam vise nego zadovoljan koliko sam cekao.

Utisci na drugom topicu kad se predje par stotina km.
  • Vozi: Kamiq 1.5 TSI DSG

Van mreže Super 20

« Odgovor #130 poslato: 28. Dec, 2022. 10:51 »
Iskreno kada bih kupovao danas auto sa ovim ludim cenama i nepreciznim rokovima isporuke, ne bih kupio niti Skodu niti bilo koji auto koji treba da se ceka duze od 3 meseca sa nepreciznu/slobodnu cenu. Kupio bi Sportage Kia koja se moze kupiti odma u MKD (izbor opreme se ne moze birati vec je standard) ili bi kupio neki SUV sa MG (ali trebao bih prvo da probam)-oba auta imaju 7 god garancije nasprema 2 koja nudi Skoda u MKD i oba su dostupni odma. Znaci kupio bih ono sto je odma dostupno a ne bih si igrao kao na narucujem Ferari i kao da vreme i novac za auto nisu bitan faktor.
  • Vozi: Superb

Van mreže fobia24

« Odgovor #131 poslato: 28. Dec, 2022. 11:04 »
Ja samo znam da kineski auto ne bih nikad kupio, pre bih vozio sadasnju skodu dozivotno.

Na mreži URKE 80

« Odgovor #132 poslato: 28. Dec, 2022. 11:16 »
Ako su homologovani za tržište EU i na to 7 godine garancije,što da ne.  Volim Škodu ali Škoda ne voli,ne ceni svoje klijente. Ovo su suludi rokovi isporuke trenutno...
  • Vozi: Fabija 1.9SDI 2001god. ASY

Van mreže fobia24

« Odgovor #133 poslato: 28. Dec, 2022. 11:42 »
Zato sto jos nisam uzeo nista kinesko da je valjalo. Pocev od brdo android radija do Xiomi 12 pro koji sam posle 3 slanja na servis vratio i dobio pare nazad. Homologacija tu nema veze. A da se mnoze u svetu brze od hundai, tojote i tesle to je nazalost tacno, kao i zalosna cinjanica da EU vlast radi sve da unisti domacu industriju.

Van mreže Super 20

« Odgovor #134 poslato: 28. Dec, 2022. 11:42 »
Dolazi vreme kineski automobila, svi cemo voziti kineska u buducnosti. I to ne samo MG vec i ostali brendovi koji su mnogo dustupniji i sa svakim modelom sve kvalitetniji sto i sama garancija od 7 god potvrdjuje. Dostupni odma, a o cenama evropska vs kineska auta i ne vredi da se govori. Samo neka produze ova nenormalna poskupljenja i nepristojna cekanja...
  • Vozi: Superb

Pretraga foruma [Google]