0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
IAKO JE POCELA REDOVNO DA PLACA PARKING, pauk odnese automobil za ime starih dugovanja...
kad se naucimo da postujemo zakone i u svojoj zemlji (kakva god zemlja bila i kakvi god zakoni bili), onda mozemo da ocekuemo neki prosperitet.
A pod parking lopovima smatram one koji su uzurpirali javnu povrsinu u koju nisu nista ulozili, nacrtali linije i naplacuju parking ispred zgrada koji je za njih i gradjen na parkinzima i trotoarima koji je gradjen od samodoprinosa svih gradjana...
Pravno potpuno tačno. Međutim, snašli su se oni da izigraju zakon u svoju korist i doplatna karta po njima nije kazna, već celodnevna parking karta. Tako oni tvrde da sa tom kartom možete celog dana bez plaćanja da nastavite sa parkiranjem u zoniranim područjima.
pa tesko da ce da bude bas tako kako ste opisali.retko gde su uzurpirali parkinge namenjene stanarima zgrada. 90% zgrada u beogradu ima dvorisne parkinge, a novogradnja parking garaze u nivoima ispod zemlje.tamo gde zgrada nema parking, stanar ima pravo na parking kartu po ceni od 452 dinara MESECNO (krug dvojke).parking mesto se ne kupuje sa stanom, niti se dobija nasledstvom.i ja ludim kad radim neko kupatilo u centru grada, pa moram da preparkiravam auto na svakih sat-dva. nekad mi se vise isplati da uopste i ne saljem sms za parking i ne preparkiravam kola, nego cekam da mi ostave cestitkui onda sam miran 24 sata ali problem nije u zonama i parking servisu, nego u tome sto smo navikli da ne placamo. bahatimo se i pametujemo.kad se ode preko grane, placa se i parking i autobus, ne baca se djubre po ulici jer znamo da ce da nas oderu kaznom. ovde se svi vode mislju: jes, bas ce mene da savataju.e zato nam je tako kako nam je. kad se naucimo da postujemo zakone i u svojoj zemlji (kakva god zemlja bila i kakvi god zakoni bili), onda mozemo da ocekuemo neki prosperitet.