Autor Tema: Vozačevo sedište greje na max, nezavisno od izabranog moda...  (Pročitano 713 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Na mreži dixonZapočeo temu

Здраво људи, у питању је суперб мк2 2008. Дешава се то да грејање возачевог седишта увек ради на максимуму, независно у који ниво је подешено (1-2-3 лампице). Такође јавља и грешку на дијагностици, по нету нађох да је врв релеј грејача седишта у питању, међутим нисам успеода нађем где се налази. Ако неко зна или је имао слична искуства нек пише .

Van mreže DonKihot

Odg: Vozačevo sedište greje na max, nezavisno od izabranog moda...
« Odgovor #1 poslato: 01. Feb, 2021. 14:39 »
E, meni na oktaviji greje uvek na max. Nisam video nikakvu grešku. Nisam se smarao previše jer inače ne koristim to, ali ista stvar. Pratim!
  • Vozi: Škoda Octavia III 1.8 TSI

Na mreži dixonZapočeo temu

« Odgovor #2 poslato: 01. Feb, 2021. 16:31 »
Уф ја користим, сад како је хладно не искључујем малтене . Али на максимуму пржи дупе само тако, иначе кад је исправно пустим макс док се не угреје и после 1-2, па ми ово баш смета

Van mreže Super 20

« Odgovor #3 poslato: 01. Feb, 2021. 17:07 »
Ne samo dupe, sprzices i jaja  =)) =)) =))
Ne znam u cemu je problem ali kako sto dizelu treba vise vremena da ugreje motor, lepo je to grejanje sedista ,naravno kada je ispravno. Ja uvek to koristim na 1 i dobra stvarcica je. Na 3 bas brzo i jako zagreje, tako da pazi dupe i jaja :)
  • Vozi: Superb

Van mreže Maksimus

« Odgovor #4 poslato: 01. Feb, 2021. 17:23 »
Popravljajte to hitno,fasovacete suljeve!  =))

Van mreže milosgranice

« Odgovor #5 poslato: 01. Feb, 2021. 18:07 »
Moguće da je to varijanta sa termoelementom i možda se nalazi u sklopu konektora ispod sedišta
  • Vozi: fabia 1.9sdi