Autor Tema: Novo: Enyaq Sportline  (Pročitano 394 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže KarlheinzZapočeo temu

Novo: Enyaq Sportline
« poslato: 16. Feb, 2021. 10:49 »
Sportline verzija modela ŠKODA ENYAQ iV;

Crni elementi na karoseriji, veliki aluminijumski točkovi i spuštena sportska šasija pružaju ŠKODA ENIAQ SPORTLINE iV jedinstven izgled i ističu njegove dinamične karakteristike vožnje. Sportska sedišta sa integrisanim naslonima za glavu, multifunkcionalnim kožnim sportskim upravljačem sa tri kraka i ukrasima sa efektom karbona daju ton unutrašnjosti.

Na raspolaganju će biti tri varijante pogonskog sklopa za ENIAQ SPORTLINE iV. iV 60 koji proizvodi 132 kV i iV 80 sa baterijom od 82 kVh koja isporučuje 150 kV i ima domet veći od 520 km u WLTP ciklusu, imaju pogon na zadnje točkove. ENIAQ iV 80k ima dva elektromotora sa kombinovanom snagom od 195 kV i pogonom na sva četiri točka.

Spušten je za 15 mm napred i 10 mm pozadi. Najveća brzina za sve tri varijante pogonskog sklopa je 160 km / h.
Veliki, 20-inčni Vega ili 21-inčni Betria aluminijumski točkovi poboljšavaju izgled SUV-a, oba sa ekskluzivnim SPORTLINE dizajnom.
Tapacirung i krovna obloga su pretežno crne boje. Armaturna ploča je presvučena crnom sintetičkom kožom sa sivim kontrastnim šavovima i sadrži obloge sa efektom karbona, koje pružaju vizuelne naglaske, a mogu se naći i na oblogama vrata. Podne prostirke u savršenoj su koordinaciji sa ostatkom enterijera.

Višefunkcionalni kožni sportski upravljač sa tri kraka dolazi serijski i omogućava upravljanje brojnim funkcijama vozila pomoću jednostavnih tastera i  točkića. Obruč volana presvučen kožom ima sive kontrastne šavove, dok donji krak ima značku sa natpisom SPORTLINE. Poklopci pedala dolaze od aluminijuma i dodatno poboljšavaju izbor dizajna SPORTLINE.
  • Vozi: OctaviA5 1.9TDI 2008 Elegance+