Autor Tema: Zamena Swing radija  (Pročitano 2818 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Marko1995Započeo temu

Odg: Zamena Swing radija
« Odgovor #15 poslato: 24. Feb, 2021. 19:30 »
Imaš nekog za preporuku ?
  • Vozi: Skoda octavia a7

Van mreže dixon

« Odgovor #16 poslato: 24. Feb, 2021. 20:03 »
Јави се у пп, међутим то препакивање ти је озбиљан посао са swing на било коју фабричку мултимедију. Барем 3-4 дана посла има, па рачунај да су руке 200-300€...

Van mreže AleksandarBl

« Odgovor #17 poslato: 30. Apr, 2023. 15:51 »
Poštovani forumaši htio bih da se nadovežem na postojeću temu zamjene swing uređaja.Posjedujem škodu octaviu iz 2015 godine koja ima swing 1 uređaj bez bluetooth a.Moje pitanje glasi da li je moguća ugradnja bolero uređaja sa integrisanim bluetooth om u samo displeju.Da li je potreban i onaj dio što ide u kasetu gdje se kod mene nalazi servisna knjiga?Takođe me interesuje da li je kod mene sporovedena instalacija za mikrofon bluetooth a, da li ja to imam ugrađeno s obzirom da imam swing 1 radio bez bluetooth a?Hvala!
  • Vozi: Škoda octavia A7

Van mreže hirurg

« Odgovor #18 poslato: 30. Apr, 2023. 19:29 »
Jel bas potreba za taj radio. Izace solidno para... Mozda neku ovu multimediju after market ugradis i provuces sebi mikrofon. Radice kako treba. A dosta manje troska.

Van mreže dixon

« Odgovor #19 poslato: 30. Apr, 2023. 19:51 »
Nemas instalaciju za mikrofon, menja se ekran, menja se kaseta, dodaje se uredjaj u kaseti, instalacija se premesta u kasetu, dodaje se instalacija za ekran. Ugrubo oko 530-550€

Van mreže AleksandarBl

« Odgovor #20 poslato: 30. Apr, 2023. 20:43 »
Hvala vam za info.Sve su prilike da ću onda zadržati postojeće stanje i koristiti AUX.
  • Vozi: Škoda octavia A7

Van mreže hirurg

« Odgovor #21 poslato: 30. Apr, 2023. 21:26 »
Poslah ti privatnu poruku.