Simply Clever
Početna
Forum
Pomoć
Pretraga
Prijavljivanje
Registracija
Škoda Forum
»
ŠKODA Octavia
»
OCTAVIA 2013-2020
»
Zamena Swing radija
Strana:
1
2
»
Dole
Autor
Tema: Zamena Swing radija (Pročitano 2569 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Marko1995
Test Drive
Like ukupno: 0
L&K ugled:
0
Zamena Swing radija
«
poslato:
23. Feb, 2021. 19:48 »
Pozdrav društvo , potrebna mi je pomoć . Posedujem skodu octaviu a7 2014 god imam u njega fabrički radio swing zamenio bih ga za navigaciju/multimediju koja je procedura i dal se isplati ?
Vozi: Skoda octavia a7
dixon
Laurin&Klement
Like ukupno: 210
L&K ugled:
7
Odg: Zamena Swing radija
«
Odgovor #1 poslato:
23. Feb, 2021. 21:24 »
Ćao, koji model te interesuje? Amundsen ili Columbus?
Marko1995
Test Drive
L&K ugled:
0
«
Odgovor #2 poslato:
23. Feb, 2021. 21:39 »
Bilo koja .
dixon
Laurin&Klement
L&K ugled:
7
«
Odgovor #3 poslato:
24. Feb, 2021. 00:22 »
Columbus izađe ~800€, za amundsen nisam siguran. Što se tiče isplativosti, hm nema tu računice... Dobija se navigacija, pogotovo sa Columbus-om, ekran 8", zavisi od koga kupiš ali najbolje da bude u startu otključano i android auto i apple carplay (puštanje određenih aplikacija sa telefona direktno na ekranu medije). Dobija se drugi ugođaj u autu, potpuniji enterijer, dosta lepše mora se primetiti... Sve nadogradnje koje se rade nakon kupovine auta su tu u suštini da tsbi bude lepše i veći užitak dok imaš taj auto, mada opet i u prodaji se npr digne cena autu koji ima multimediju/navigaciju u odnosu na onaj koji nema...
MAKS
Laurin&Klement
Like ukupno: 63
L&K ugled:
9
«
Odgovor #4 poslato:
24. Feb, 2021. 07:11 »
Columbus po svim stranim oglasima. Znaci polovan. Nasao sam od 250 do 300 eura. Ima kod nas dva oglasa i cena je 330 i 350 eura. Naravno i carina i troskovi ugradnje, pa apdejt izadje to oho ho .
Ja sam jos u nedoumici. Ustvari hocu bolero. Kako god okrenem bez 200 evra me nebi izaslo sve. Stim sto sa bolerom sem dizajna nedobijam mnogo vise od trenutnog uređaja / sving / .Sam uredjaj sam nasao na ebay.co.uk po ceni od 55 do 130 finti. Sto je tu sve negde oko 100-130 evra. A opet imas kod nas 150 eura polovan. Ima kod rusa tu negde oko 80-100 eura ali nesalju za srbiju. Imas na alegro.pl pun djavo, ali mislim da rizik i usteda od 20 evra nevrede ako nemas kome da reklamiras nesto posle kupovine.
Naravno ja i dalje razmisljam o boleru.
Vozi: OCTAVIA 1.6 2012 ELEGANCE
dixon
Laurin&Klement
L&K ugled:
7
«
Odgovor #5 poslato:
24. Feb, 2021. 08:34 »
@MAKS мешаш бабе и жабе... Није исти Columbus код тебе у октавији А5 и у октавији А7 где иде MIB2... Небо и земља, не може се уопште поредити то.
Што се твојих недоумица тиче, мој ти је предлог Columbus, ја сам исто хтео Bolero, међутим за 150-180€ добијеш апсолутно само екран и ништа више. Овако сам за 300 + антена, да кажемо 320, добио навигацију, леп екран, могућност пуштања видеа... Чак ми ускоро стиже и AV box па ћу моћи и екран телефона да пресликам на Columbus
. Али Bolero су ето некако бачене паре, баш ни једну предност нема сем што је фенси и мало лепши на око...
MAKS
Laurin&Klement
L&K ugled:
9
«
Odgovor #6 poslato:
24. Feb, 2021. 08:43 »
Sory moja greska .
Pozurio sam i nisam obratio paznju na godiste vozila.
Ako imas neki columbis preporuci. Pa cemo videti. Naravno cifra je tu vrlo bitna.
dixon
Laurin&Klement
L&K ugled:
7
«
Odgovor #7 poslato:
24. Feb, 2021. 08:49 »
Ма немаш Columbus испод 300€ за наше ауте... Мени је преко колеге излетео за 300 + антена + бленда, има да изађе на 350 али ето шта знам, опет и у некој продаји аута је лепше имати навигацију, него радио.. Макар и да му не дигне цену, брже ће га продати, а наравно и пре размишљања о продаји могу ти рећи да је друга прича у ентеријеру у односу на касетофон
MAKS
Laurin&Klement
L&K ugled:
9
«
Odgovor #8 poslato:
24. Feb, 2021. 09:28 »
Ha ha ha .
Mislim za dizajn i kvalitet.
Pazi kad ti verujem. Za cenu znam. I sve sam blizi odustajanju od bolera a blizi kolumbusu. Jeste cena ali mislim da vredi. Neko mi je rekao ovde mozda i ti da od kineza odustanem. Jer meni je vrlo bitin zvuk na radiju. A cd radi kako radi.
I dalje sam u razmatranju. Ti to ugradjujes ili ne ?
dixon
Laurin&Klement
L&K ugled:
7
«
Odgovor #9 poslato:
24. Feb, 2021. 09:42 »
Ма могу ја да ти убацим, а може и било ко, скинеш бленду и 4 шрафа одврнеш
. Само га треба искодирати после да лепо све ради. Ма небо и земља су Columbus и Bolero. Само провери кад будеш узимао да ли иде и бленда уз уређај јер у супротном мораш и то докупити као ја, па ако нађеш за 300 без бленде и ок, али 350 без бленде није баш ок
. И рачунај да имаш антену још 1500дин да убациш
MAKS
Laurin&Klement
L&K ugled:
9
«
Odgovor #10 poslato:
24. Feb, 2021. 09:44 »
Ok. Hvala na odgovoru.
MAKS
Laurin&Klement
L&K ugled:
9
«
Odgovor #11 poslato:
24. Feb, 2021. 10:51 »
Samo jos jedno pitanje.
Da li se Bluetooth nlazi u columbusu ili se kupuje poseban modul ?
dixon
Laurin&Klement
L&K ugled:
7
«
Odgovor #12 poslato:
24. Feb, 2021. 11:17 »
Не, мора посебан модул испод возачевог седишта. Ја сам имао фабрички. Међутим мој модул је lowline па не подржава оно да учита именик на Columbus-у и да шалтам музику преко њега кад пустим са тел, међутим ради ми музика и позиви нормално, па ми се не да да пљунем некоме још 100€ за бољу верзију модула да бих ето имао именик и шалтање музике преко BT директно са Columbus-а, овако шалтам на телефону као што сам и са старим swing-ом
Marko1995
Test Drive
L&K ugled:
0
«
Odgovor #13 poslato:
24. Feb, 2021. 18:35 »
Gledam oglase skoro svaki dan i ne izlaze mi multimedije za a7 , samo kinezi mi izlaze . Žnači kako sam razumeo ne ide dzek na dzek kao kod kineza nego mora i kodiranje ?
dixon
Laurin&Klement
L&K ugled:
7
«
Odgovor #14 poslato:
24. Feb, 2021. 18:51 »
Не иде џек на џек, мора кодирање да се одради. Односно да се та мултимедија веже за твоју шасију на VW/ŠKODA серверу. То ти може одрадити малтене неколико људи у Србији. И најбоље је купити мултимедију/навигацију за новија кола директно од људи који их уграђују и имају уређаје за све то...
Strana:
1
2
»
Gore