0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Ovo li liči na udarac od pozadi, bitno je i nadam se da si ti kako treba i ljudi koji su bili sa tobom u kolima. Što se tiče popravke, nova ili polovna vrata, nov ili polovan branik jer ovaj ako se popravlja može da se načne jako brzo, krilo mora da se pegla osim ako se ne seče, far nov ili polovan. Novo računaj puta 2 ako gledaš originale ili ovlašćene. Ugrubo za polovno i sređivanje svega...ispod 400 evra nije po meni. Imaš i pp . Edit: ne mogu da ti pošaljem pp.
Delovi u boji oko 250-300 sa sve polu stranicom . Limarski rad varira od 150-300 za menanje stranice i farbanje . Ako budu trebali delovi javi se. Pozdrav
Dobro smo svi. Nema povreda nikakvih. Bitno mi je da ne budem u minusu. Da me ovi iz osiguranja ne zeznu. Da ne kazu 300 evra npr a kod majstora mi bude trebalo 500.
Ne možeš da budeš u minusu nikako, za ovakvu štetu.Osiguranje ti obično isplati na račun novac čim procene štetu, iznos po njihovoj proceni. Taj novac često bude dovoljan da popraviš auto u prosečnom servisu po tvom izboru. Mada, neka osiguranja vole da zakinu, pa pre same popravke idi sa zapisnikom u servis i saznaš realnu cenu popravke. Ako prilikom popravke majstor ustanovi da postoje dodatna oštećenja van zapisnika o šteti (npr. poremećen trap isl...), a procenitelj to potvrdi, dobićeš još novca na račun, u visini fakture servisa.
Опет понављам, није суштина да сад гледаш да зарадиш, али само да поштено плате и да ти не додајеш још пара лимару..