0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.
Ajde za motor 1.4 ili 1.6. Jednostavno, neko ko ima para za 2.0 TSI 280 KS ili 2.0 TDI 190 KS nece start stop
Start/stop i dpf je najveca glupost koji su izmislili zeleni..pogotovo za motor.
Kolega je verovatno mislio na permanento isključivanje start&stop sistema... da ne mora posle svakog startovanja motora pritiskati "A" dugme Zvao sam maločas Autočačak, kažu da će se auto moći videti tek na Sajmu... dakle neće biti "pretpremijere" kod njih u salonu, na žalost
Sto se start stopa tice, za to je neko mozgao, date su pare, ulozene u nesto/nekoga i treba spustiti kapu dole svakoj inovaciji. Al ja ga nikako ne zelim kao obavezu, vec da to bude opcija. Kao sto preko novog kolumbusa moze da se ukljuci i iskljuci skoro sve (npr automatskog dugo svetlo, radar rastojanja, front assist, lane assist, driver alert system, occupant assitent). nikako ne razumem zasto nije data i opcija gasenja za stop start. Jednostavnu necu da mi se gasi auto na semaforu nikada, pogotovu ako imam DSG i nesto se u momentu desi kad su milisekunde bitne za kick down i treba momentalno da se krene. Pogotovu dizel koji se za nijansu startuje sporije od benzinca. Ko hoce, nek izvoli, ko nece