Pretraga [Google]

Autor Tema: Moja ŠKODA - Zemun - novi i polovni delovi, servis za Škoda vozila  (Pročitano 33159 puta)

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže dusko zemunZapočeo temu

Odg: Moja ŠKODA - Zemun - novi i polovni delovi, servis za Škoda vozila
« Odgovor #30 poslato: Januar 06, 2014, 00:10:42 pre podne »
Momci eto me sad neki dan da iskopam sta mi sve treba. Pozdrav. Pre neko vece sam se dop sa nekim na FB ne znam ko je od vas.

sa mnom (dule)... pozdrav za valjevo... i nije bilo neko vece... vec 31.12. negde predvece ..
  • Vozi: skoda 110R, felicia pik up FUN, OCTAVIA TOUR ...

« Odgovor #31 poslato: Januar 06, 2014, 00:13:39 pre podne »
Po meni jedina ekipa koja svoj posao shvata ozbiljno. Cista desetka i za komunikaciju i za rad. Marijo, Gaga i Dule razbijaju.  :D

hvala Duka... trudimo se... tesko je svakome ugoditi... ali, koliko umemo toliko se trudimo, sta znamo da odradimo znamo ... ono sto ne znamo ucimo... tj da ne mlatim previse..
ucimo uz pomoc svih vas...
pa i sam znas da nisi bio onoliko dosadan da nikad bas ne bih odradio sve sto sam odradio... ( projekat ... favorit 1.6)

« Odgovor #32 poslato: Januar 06, 2014, 19:23:10 posle podne »
Svima nama ostalima koji veceras slavimo Badnje vece, a sutra Bozic... zelimo sve najlepse

Pozdrav iz Zemuna

[/quote]

« Odgovor #33 poslato: Januar 07, 2014, 08:00:32 pre podne »
]   

Мир Божији, Христос се роди!

« Odgovor #34 poslato: Januar 12, 2014, 17:18:51 posle podne »
dragi forumasi,
Nova godina i sagledavanje stanja i kolicina robe koju imamo je dovela do toga da smo jednu grupaciju delova ponudili po principu licitacije od 99 dinara...
izmedju ostalih... interesantan deo je klapna ler gasa za skodu feliciju 1.3MPI...

http://www.limundo.com/kupovina/Auto-i-moto/Auto-delovi/Auto-mehanika/KLAPNA-GASA-SKODA-FELICIA-1-3-MPI/20311753

ima dosta toga cega se zelim po simbolicnim uslovima resiti ... pa proverite da li imamo to sto mozda vama treba

Van mreže bokilava

« Odgovor #35 poslato: Januar 15, 2014, 19:00:58 posle podne »
Evo i ja da se zahvalim momcima, danas sam svratio do njih, izasli su mi u susret za neke gluposti za koje mi ni rodjeni brat (da ga imam) ne bi :)

« Odgovor #36 poslato: Januar 17, 2014, 03:33:46 pre podne »
dragi forumasi,
ovih dana se navrsila  prva godisnjica sa radom na novoj(staroj) adresi... i kako to obicno volimo svi da kazemo... bas je brzo proslo...

praznici  su prosli, jos malo nam ostaje da odbolujem(o) ove viruse i gripove koji nas prate i da budemo kao novi

mojaskodazemun se sprema da u ovoj godini realizuje neke novitete u poslovanju,  ali zelje su jedno, ideje su drugo a mogucnosti su nesto sasvim trece ...

puni optimizma i vere da rad i trud nas drze na jedinom ispravnom putu, ulazimo u naredni period, a uskoro se nadam nekim personalnim pojacanjima a takode  nadam se da ce nase poslovanje biti jos bolje organizovano...

sa zeljom da sto kvalitetnije nastavimo da pruzamo usluge, a takodje i obogatimo ponudu pozivam sve clanove foruma da javno  (a moze i na PP) kazu sta bi zelili da vide u ponudi kod nas...

svaki predlog  nam je dobrodosao, trudicemo se da kao i do sad svima izadjemo u susret i pomognemo, a svakako vas pozivamo da ovde iznesete sva vasa iskustva u saradnji sa nama, bila ona dobra ili losa, jer samo onaj ko radi moze da pogresi,
a gresaka se ne treba plasiti, jer na greskama se uci nabolje..

unapred se zahvaljujem na sugestijama, trudicemo se da ispunimo u sto kracem vremenskom roku vasa ocekivanja

jer jedini trend koji  uvek pratimo u poslovanju je da u svakom narednom koraku se trudimo da budemo tu i da budemo bolji

pozdravljam vas
d

« Odgovor #37 poslato: Januar 18, 2014, 17:23:05 posle podne »
dragi forumasi,
obavestavam vas da je jedna od novina koju sam planirao, redovno izvestavnje o svim novostima u programu delova koje nudim

ovim zelim da vas obavestim da je ponuda obogacena sa sledecim modelom ...

http://polovni-delovi.com/delovi-Skoda-Octavia-1-9-SDI-Razni-Delovi_245833

u pitanju je oktavija 1.9 sdi 50kw, ne tako cesto vidjen model na nasim ulicama, ali veoma izdrzljiv...
rasprodaje se celo vozilo u delovima...

« Odgovor #38 poslato: Januar 20, 2014, 12:57:26 posle podne »
dragi forumasi,
na slici dole nalazi se nesto sto je do skoro imalo veoma veliku vrednost... ko prepoznaje u pitanju su blokovi motora 781135 skode favorit i felicije 1.3... po mom licnom misljenju neprevazidjen koncept skodinog motora...

potreba za oslobadjanjem prostora dovela je do toga da su ovi blokovi spremni za pre(o)daju ovlascenom sakupljacu sekundarnih sirovina po veoma simbolicnoj ceni...
s obzirom da svaki od motora na slici ima urednu dokumentaciju i moguce ga je registrovati i uvesti u vozilo pozivam vas da ako je neko zainteresovan da se javi i da pre nego li odu u nepovrat za simbolicnu sumu spaseno i produzimo zivot nekom od ovih blokova motora...

uskoro cu vas obavestiti o novim akcijama, pa ako nekom nesto zatreba, eto savrsene prilike da dodje do dela ili sklopa koji mu mozda treba

« Odgovor #39 poslato: Januar 26, 2014, 09:02:08 pre podne »
STR MARIJO/ DUSKO SKODA ZEMUN ILI kako ja to volim da nazovem mojaskodazemun poziva sve one koji nekad negde slucajno ili namerno vide neku skodu koja je havarisana ili neispravna ili pak cuju da je vlasnik spreman da je proda, da tu informaciju podele sa nama.

po vec staroj ustaljenoj praksi, donosioc dobrih vesti se uvek mora nagraditi, tako da svaka informacija koja dovede do uspesne trgovine bice veoma korektno nagradjena...

ono sto je bitno da ponovim, SVAKA INFORMACIJA koja dovede do kupovine izvesnog vozila BICE NAGRADJENA, ne svaka informacija

molimo da se po ovom pitanju javljate na PP kako ne  bi zloupotrebljavali forum u ovom smislu...

takodje se zahvaljujem forumu sto je pomogao da u toku prosle nedelje, jedan od anonimnih clanova, gostiju, sazna za akciju vezanu za motore, tj bacanje blokova motora domaceg porekla, koga smo uspeli da ucinimo srecnim i za 1 kg kolaca mu ustupimo odlican blok skode felicije 1.3 sa domacim poreklom, za koji nije imao mogucnosti da izdvoji sredstva koja su mu trazena po oglasima

nadamo se da ce se u najskorije vreme  i aktivno pridruziti forumu za sad anonimni clan kojeg sam upoznao ...

pozdrav

« Odgovor #40 poslato: Februar 28, 2014, 22:58:10 posle podne »
VELIKI  izbor Manula za skodina vozila na engleskom i ceskom jeziku (mada mislim da ima nesto i na ruskom)
zainteresovani neka se jave na PP, poslacu Dropbox link...

« Odgovor #41 poslato: Mart 09, 2014, 11:27:40 pre podne »
Daje se na znanje:

http://polovni-delovi.com/delovi-Skoda-Pick-up-SVI-MODELI-SKODA-Kompletan-Auto-U-Delovima_263309

jeste da i nije neki novitet, ali i pre uvodjenja clanskih karti i svega ostalog JA DUSKO , MOJA SKODA ZEMUN, pridruzujem se akciji davanja posebnih pogodnosti za clanove foruma, a i SVOJIM REKLAMIRANJEM NA DRUGIM medijumima, pokazujem znacaj i postojanje www.skodaforum.rs

nadam se samo da ce i druge kolege prepoznati znacaj foruma i ucestvovati u uzajmnoj promociji i sebe i foruma...
btw

AKCIJE TRAJU DOK TRAJU ZALIHE...

« Odgovor #42 poslato: Mart 15, 2014, 17:01:18 posle podne »
Jos 21 sat do kraja prvog kruga 10DINARA licitacija na limundo ...
proverite ponudu na  ...

http://www.limundo.com/kupovina/Auto-i-moto/Auto-delovi/Auto-mehanika/KOMPLET-TAPACIRA-SKODA-FABIA-1/22406917/mes_1

za sad 15 predmeta na licitacijama od 10dinara... pratite ovih dana prosirivanje ponuda ...
puno srece  zainteresovanima u licitiranju ...

« Odgovor #43 poslato: April 05, 2014, 18:00:54 posle podne »
dragi forumasi...
pocelo je prolecno spremanje ... nisam ni sam znao gde mi se sta nalazi dok malo nismo zagrebali po policama, garazama i okolo ... dosta interesastnih delova se @pojaavilo@
objavljujem rasprodaju vrata ... svih za skode oktavije 1997-2010... nakupilo se... cene krecu vec od 15e... vrata su mozda i u boji vaseg auta... a bojim se da ce montaza istih na vozilo vise kostati od njih ...
ovih dana bice jos iznenadjujuce dobrih ponuda... (uglavnom su oktavijina vozila sad na tapetu za rasprodaje ...)

« Odgovor #44 poslato: April 06, 2014, 00:59:02 pre podne »
Donji spojler branika i uglavnom plasticni delovi me najvise interesuju. :D