Autor Tema: Problem sa komandama otvaranja prozora  (Pročitano 3086 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Mile-mileZapočeo temu

Problem sa komandama otvaranja prozora
« poslato: 24. Mar, 2021. 07:59 »
Desava se da mi komande na vozacevim vratima ne funkcionisu, rade normalno i onda se recimo desi da nijedan prekidac nema funkciju,dok ostali  na rade svski na svojim vratima ,tako isto i zakljucavanje prozora zakljucam normalno i nemogu da otkljucam i onda proradi i tako.Oktavia je u pitanju
  • Vozi: Octavia 2.0 tdi dsg 2013fl eleg

Van mreže Avangarda87

Odg: Problem sa komandama otvaranja prozora
« Odgovor #1 poslato: 24. Mar, 2021. 11:55 »
Sličan problem sam imao sa Rapidom sa vozačevim prozor, više nemam takav problem sad ne radi uopšte tako da ako neko ima preporuku za servis gde bih to mogao da rešim.
  • Vozi: Škoda rapid

Van mreže cacak

« Odgovor #2 poslato: 24. Mar, 2021. 14:49 »
@MIle-mile, najverovatnije su u pitanju kotakti.Otvorite pazljivo kutiju na vratima u kojoj su komade,moze plasticni noz ako nemate specijalni  plasticni alat,otkacite sve kontakte, naprskajte ih kontakt sprejom i sve vratite nazad Trebalo bi da funkcionise.Ako ne radi i dalje morate kupiti novi deo...
  • Vozi: skoda octavia 1,9tdi 77kw eleganc 2011

« Odgovor #3 poslato: 24. Mar, 2021. 15:54 »
Hvala probacu, imam te plastike za otvaranje pokusacu da ocistim jer nedesava se to stalno da nece da otvori

Na mreži Baltazar

« Odgovor #4 poslato: 24. Mar, 2021. 16:05 »
Meni su dok sam imao Fabiu 2 zakisla vozacka vrata, ostao otvoren prozor po pljusku, posle toga nisu hteli da rade podizaci kad pada kisa ili je velika vlažnost. Zamenio motor u vozačkim vratima i posle nije bilo problema. Hoće i žice da popucaju izmedju stuba i vrata a i prekidaci da budu problem.
  • Vozi: Škoda Rapid 1.2 tsi 2014

« Odgovor #5 poslato: 24. Mar, 2021. 18:33 »
To kad nece da reaguje nemogu ni jedan prozor da otvorim (na vozackim vratima) dok svaka vrata na svojim prekidacima rade  i to mi se desilo do sad 2 puta

Van mreže MAKS

« Odgovor #6 poslato: 10. Jul, 2021. 19:41 »
Evo mog problema sa prozorom suvozackih vrata. >:(
Po neki put nece da e zatvoru kako treba , nego ide do recimo pola i vraca se dole. Posle par pokusaja uspem da zatvorim prozor . Napominjem da se do nedesava cesto . Bojim se da ce doci da jednog dana nemogu da zatvorim prozor suvozaca.
Sta raditi ? :(
  • Vozi: OCTAVIA 1.6 2012 ELEGANCE

Na mreži bog_daaan

« Odgovor #7 poslato: 10. Jul, 2021. 19:55 »
Evo mog problema sa prozorom suvozackih vrata. >:(
Po neki put nece da e zatvoru kako treba , nego ide do recimo pola i vraca se dole. Posle par pokusaja uspem da zatvorim prozor . Napominjem da se do nedesava cesto . Bojim se da ce doci da jednog dana nemogu da zatvorim prozor suvozaca.
Sta raditi ? :(
Isti problem sam imao na svojoj O2FL i mislim da je jedino moguće rešenje menjanje podizača stakala. Meni je uz to povremeno i škripalo kada podižem/spuštam prozore.
  • Vozi: Škoda Octavia Mk3 facelift, 2.0TDI 150hp DSG

Van mreže Buca Skoda Mladenovac

« Odgovor #8 poslato: 10. Jul, 2021. 20:06 »
Ciscenje i posmazivanje klizaca i sajli resava problem. Ja sam na mojoj rs resio npr istu stvar sa prskanjem silikon spreja u keder u vratima kuda prolazi staklo.
  • Vozi: Octavia vRS mk1

Van mreže MAKS

« Odgovor #9 poslato: 10. Jul, 2021. 20:53 »
Ciscenje i posmazivanje klizaca i sajli resava problem. Ja sam na mojoj rs resio npr istu stvar sa prskanjem silikon spreja u keder u vratima kuda prolazi staklo.
Znaci moram da razbucam seo tapacirung na vratima ? Ili mislis da je dovoljno prskanje silikonskog spreja na kedere kuda ide staklo ? Nasao sam neki silikonski sprej k2.
« Poslednja izmena: 10. Jul, 2021. 21:00 MAKS »

« Odgovor #10 poslato: 10. Jul, 2021. 21:41 »
Probaj prvo sa silikonom, ne mozes da izgubis nista.

Van mreže MAKS

« Odgovor #11 poslato: 10. Jul, 2021. 22:18 »
Buco hvala lepo na odgovorima.  :bravo: Kao i ostalima naravno  :bravo:

« Odgovor #12 poslato: 10. Jul, 2021. 22:25 »
I bre nema na cemu  :)

Van mreže milosn8

« Odgovor #13 poslato: 12. Jul, 2021. 13:10 »
Buco hvala lepo na odgovorima.  :bravo: Kao i ostalima naravno  :bravo:
Javi sta si uradio, imam isti problem ali samo na suvozacevim vratima i primetio sam da se to desava kada auto stoji na suncu, mozda pobrljavi podizac

Na mreži bog_daaan

« Odgovor #14 poslato: 12. Jul, 2021. 17:11 »
Silikon sprej nije dugorocno resenje, prskao sam ga par puta na moju proslu 02FL i problem se iznova vracao, sve dok nisu podizaci promenjeni. Barem kod mene nije dugorocno resio problem...
  • Vozi: Škoda Octavia Mk3 facelift, 2.0TDI 150hp DSG