Pozdrav i tebi....Uopste nije lako dati neki precizan odgovor...Prvo, osnovno pitanje: Ko je radio servis karburatora? Da li su ti simptomi bili i pre remonta ili su se pojavili nakon njega i to da li odmah nakon njega ili posle izvesnog vremena? Ovi simtomi nisu "specificni". Mogu biti vezani za karburator, dovod goriva, sistem za paljenje...Sam "fals vazduh" za koji se ti vezujes, je pojava nedozvoljenog usisavanja vazduha na spoju karburatora sa usisnom granom zbog njegove lose fiksacije (labavi srafovi) ili napuklog dihtunga ili krivih kontaktnih povrsina (pa je potrebno ravnanje)...Fals vazduh moze da se pojavi i na losem spoju na dovodu goriva, na spoju gumenog creva i cevi za dovod ili na benzinskoj pumpi sto smanjuje efikasnost benzinske pumpe, kao i sam kvar benzinske pumpe...Lose uradjen remont karburatora i ne strucno stelovanje da i ne pominjem, to se podrazumeva...Sto se tice sistema za paljenje...promenio si koje sta...ali tu ti je jos i komutator koji moze da pravi probleme....Tako da ti je moj savet da odes do majstora...ili da promenis postojeceg koji te je pusti takvog..