Poštovani,
Vozim Škodu Superb 2017god, odnedavno se pojavio problem kod lajsne iznad vrata. Od vrućine usled neke deformacije lajsna zadnjih vrata se pomeri napred, i zakači lajsnu na prednjim vratima. I naravno odlepi. Kasnije sam saznao da je ovo fabrička greška kod ovih modela i da je bio opoziv (pod šifrom 64E3).
Pošto se ovo desilo tik pred polazak na duži put (i nedelja), uzeo sam klešta, otkinuo delić koji je smetao, i zalepio lepkom lajsnu da ne bi eventualno otpala na autoputu. Ovo naravno nije potrajalo ni sat vremena. U povratku kući svratio sam do ovlaštenog servisa, oni su mi rekli da pošto sam "majstorisao" oni ne mogu ništa da urade jer ne rade "prepravke". I da je rešenje da se poruči čitav taj keder oko stakla koji dolazi sa zadnjim leptir staklom. I to je nekih 400+ eur bez ruku. U medjuvremenu se odlepila i lajsna s druge strane. Nju nisam dirao. Po forumima (briskoda) sam čitao da ljudi koji su rešavali ovo u recallu, nikako nisu zadovoljni prepravkom i da su im uglavnom na brzaka nešto isfušerisali i da je na kraju jako ružno i da bi bolje odradili sami.
Moje pitanje je sledeće. Da li neko ima iskustva sa ovim. I može li neko da mi preporuči neki lepak/sredstvo koji će da odradi posao ?