Autor Tema: Lajsna izduva klime  (Pročitano 557 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže BucaZapočeo temu

Lajsna izduva klime
« poslato: 11. Maj, 2021. 17:33 »
Ne znam kako sam uspeo ali primetih da su mi se ove 'lajsne' skroz nadule i odvojike od plastike, ima li neko ideju kako da resim situaciju ?
  • Vozi: A7 octavia

Van mreže bog_daaan

Odg: Lajsna izduva klime
« Odgovor #1 poslato: 27. Jun, 2022. 18:23 »
Iako je tema stara, da ne otvaram novu, problem sa hromiranim delom lajsne na izduvima klime. Odlepljuje se ta hrom folija, sa centralnog dela sam skinuo sasvim jer je ruzno bilo za oko, a i na bocnim je pocelo da se odlepljuje. Da li neko ima ideju gde naci polovne, ili neko drugo resenje? Nova centralna front resetka u AČ je ~12000rsd....
  • Vozi: Škoda Octavia Mk3 facelift, 2.0TDI 150hp DSG

Na mreži vojkan85

« Odgovor #2 poslato: 28. Jun, 2022. 06:06 »
I kod mene je blago krenula na Oktaviji da se odiže, naborano nekako izgleda. Nisam ništa dirao, a pronaći polovnu mislim kod nas da je jako teško. Generalno, izgleda da im je to mana, pa bih pre išao na varijantu da se uradi neki "chrome" delete nekim folijama koje su kvalitetne. Onda će duže trajati.
  • Vozi: Škoda Superb 3 Combi L&K 2.0TDI

Van mreže bog_daaan

« Odgovor #3 poslato: 28. Jun, 2022. 07:48 »
A koga naci da uradi chrome folije, sitan je posao i sama lajsna je tanka, nezgodno je za rad totalno...?
  • Vozi: Škoda Octavia Mk3 facelift, 2.0TDI 150hp DSG

Na mreži vojkan85

« Odgovor #4 poslato: 28. Jun, 2022. 07:52 »
Slažem se, pipav je posao, ali imaju momci koji rad dobro (da ne reklamiram ovde). Više se napati da skine i ne upropasti nešto nego što mu treba vremena da nalepi sve to. Jedino ako nisi još nešto planirao da radiš sa folijom evenutalno, pa da ubaciš u istu cenu i termin kada radiš sve odjednom.
  • Vozi: Škoda Superb 3 Combi L&K 2.0TDI