0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Dobar odnos ulozenog i ponudjenog. Novi Superb zaista izgleda mocno. Ne mastajte o VW i Audiju, Skoda je pun pogodak.
Kaze Zeljko, nema Fabia 4 na ulicama i to ga brine. Da malo prokomentarisemo to.Pa da, nema ih, jer je opsti poremecaj trzista automobila i cena. Dalje, ljubitelji Skode i ljubitelji racionalnosti, pametne kupovine su navikli da kupuju novu Fabiu za 8-9-10000 evra eventualno neku hiljadu evra vise. Sad je Fabia u drasticno skuplja ali i znacajno bolja. Ne moze narod lako na to da se navikne. Dodas jos malo i kupis znacjno vecu Skalu ili Kamik pa i Oktaviu.
Hehehe 8000.... Ja sam izgleda majstor da kupim skupo a prodam jeftino...Sada već davne 2008 kupio sam Fabiju 1.2 HTP, sa registracijom izašla me skoro 12.000 (a osnovni, što bi vi rekli "klot" model). Popizdeo od nje zbog buke (užasna izolacija), potrošnje (preko 6,5 prosek) i prokišnjavanja (fušeraj u završnoj obradi) i prodao je posle 2 godine za 6000, samo da je više ne gledam. Posle u 2010 imao još jedan glup izlet (Polo za 16.000, tada tek novoizašli 1,6 TDI sa svim mogućim dečijim bolestima, dobro je i izgurao 10 godina kod mene). Sad sam na Golfu a da moram da kupujem kola danas - bukvalno ne znam šta bih uzeo - sve je sranje.
Skoda je izrasla u ozbiljan brend a verujem da je F4 dobro koncipiran jer je izasao na platformi koja postoji vise godina i na citavom nizu modela kao sto su Polo, Ibica, verovatno Kamik itd.
kod tog ozbiljnog brenda ja sam posle dve nedelje od kupovine i 700 pređenih km menjao španer i kaišsolidna je škoda, ali daleko je ona od neke spektakularnosti i ozbiljnosti
Da, ali iskreno, kada je to bilo. Mozda pre 10 godina naprimer?Skoda se iz godine u godinu znacajno menja, to je bar moj utisak.Na novim kolima se obicno u pocetku pokaze ako ima nega "fabricka" greska.