Autor Tema: Fabia 4, utisci, komentari, informacije  (Pročitano 18305 puta)

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže fobia24

Odg: Fabia 4, utisci, komentari, informacije
« Odgovor #30 poslato: 20. Maj, 2023. 15:18 »
Jel stvarno mislis prijatelju da se to ne desi na BMW Mercedes Audi ili recimo Opel vozilima. Dogadja se. Zato postoji garancija. Ne znam sto si se toliko izbio odmah. Rjeseno ti je. Problem bi bio da si izvisio.
Ne zamjeri. Dobro namjerna kritika :)
I daciji se desava, ali vlasnici dacije ne zameraju falinke na kolima koje kostaju ceo auto.
https://autoblog.rs/blog/auto/vesti/2023/05/19/video-izgorela-dacia-spring

Na mreži zzeelljjkkoo

« Odgovor #31 poslato: 20. Maj, 2023. 15:50 »
Ако неко помисли да се то дешава само "јефтиним" возилима:
https://www.021.rs/story/Zivot/Magazin/323549/FOTO-Tesla-se-zapalila-tokom-voznje-bilo-potrebno-45500-litara-vode-da-se-ugasi-pozar.html
  • Vozi: Fabia IV 1.0 MPI 80ks Ambition 2023

Na mreži zzeelljjkkoo

« Odgovor #32 poslato: 20. Maj, 2023. 15:54 »
Blago tebi i ja bih rado da vidim neku uzivo.

Ако си је наручио без да седнеш у њу, можда има једна црнка у АЧ на НБгд, извесна госпођа уплатила и данима је није преузела, па ако још чека...
Или има једна у ЗР, нека фирма је купила и не долазе по њу месец дана...
Или да ти кажем локацију ових службених па замолиш да ти удовоље...  :)

Na mreži Mareska

« Odgovor #33 poslato: 20. Maj, 2023. 16:04 »
Ако неко помисли да се то дешава само "јефтиним" возилима:
https://www.021.rs/story/Zivot/Magazin/323549/FOTO-Tesla-se-zapalila-tokom-voznje-bilo-potrebno-45500-litara-vode-da-se-ugasi-pozar.html
Tesi se da skoda premium brand..
  • Vozi: Superb

Van mreže che_guevara

« Odgovor #34 poslato: 20. Maj, 2023. 17:45 »
Jel stvarno mislis prijatelju da se to ne desi na BMW Mercedes Audi ili recimo Opel vozilima. Dogadja se. Zato postoji garancija. Ne znam sto si se toliko izbio odmah. Rjeseno ti je. Problem bi bio da si izvisio.
Ne zamjeri. Dobro namjerna kritika :)
ne zanima me šta se dešava drugima, znam šta se desilo meni...ovo mi je deveti auto u životu i ne da mi se nije dešavalo na novim nego ni na polovnim automobilima
uostalom, nov automobil se i kupuje da se izbegnu majstori bar nekoliko godina, a ne da se već u garanciji lomatamo po servisima...
neću da trolujem, jer je tema o novoj fabiji, ali ovim se škoda ozbiljno obrukala
  • Vozi: Škoda Kamiq 1.0 81/110 i Hyundai i20 1.25

Van mreže hirurg

« Odgovor #35 poslato: 20. Maj, 2023. 18:14 »
Ajd ti to prodaj i kupi sebi kiu ili hundai. Ne znam sta si po struci al pretpostavljam neka streberska,ne poznaješ masinstvo. Tako da rasprava s tobom je betonaza na vodi.

Na mreži zzeelljjkkoo

« Odgovor #36 poslato: 20. Maj, 2023. 18:28 »
Господо, само смирено!
Некоме се очигледно нажалост заломи.
Произвођачи крију податке о томе, али таквих случајева вероватно има и уклапају се у неку њима дозвољену вероватноћу.
Мада ми мој мајстор за Опел озбиљно кука и каже да су нови мотори и код Опела а и код других упитног квалитета, и да се некима код Опела заломи да у гаранцији и мотор мењају, што делује баш разочаравајуће.

Него, имали неки форумаш Ф4 или нема?!

Van mreže fobia24

« Odgovor #37 poslato: 21. Maj, 2023. 17:52 »
Predlazem da sledeci post ovde bude kad dobijete svoje fabije pa da citamo lepe teme i utiske. Nadam se da ce to biti jako brzo. Jer ocigledno ovde niko nema jos taj model da pise o tome odmah.

Na mreži zzeelljjkkoo

« Odgovor #38 poslato: 21. Maj, 2023. 18:14 »
Predlazem da sledeci post ovde bude kad dobijete svoje fabije pa da citamo lepe teme i utiske. Nadam se da ce to biti jako brzo. Jer ocigledno ovde niko nema jos taj model da pise o tome odmah.

Апсолутно разуман предлог.

Само још једна прича из живота за наше другаре "hirurg" и "wkobre" и опрему.
Елем, рођак ми вози Ауди А7, стар је 2-3 године, вероватно последњи модел или евентуално претпоследњи, погон на свих 128 точкова, сва потребна зимска опрема, остала опрема сва могућа коју можемо прочитати и видети на Шкодама и све оно преко што се може наћи у таквом премијум бренду.
Ситуација зимус, на Јахорини, на равном и снегу, закуца се А7 у снег и ни макац.
Рођо ми је имао два избора, или да чека пролеће или да зове другог рођака који има глупог Дастера (од опреме мотор и 4 точка) да га извуче.

П.С.
Заборавих, А7 од опреме има и виртуелни кокпит...

Van mreže Fbia

« Odgovor #39 poslato: 21. Maj, 2023. 21:37 »
Ako na 3000 ide 140km/h onda nema sanse da moze ici 200. :))) osim ako je neko ne slepa od 5000 kubika :)

Vidi HIRURG, ti si neki veliki strucnjak, zato sam citirao ovo gore sto si napisao pre neki dan, tek da se vidi ko mraci ovde medju nama i "razume" se u sve. Ocigledno vozis nekog dizela cim ti nije jasno da se skoro svaki benzinac regularno vrti do 6000-6500 obrtaja. I da, Fabia 4 1.0 tsi 110 ks bez problema dostize 205 km/h i u sestoj brzini na 3000 obrtaja ide oko 140 km/h a onda dalje doseze 205 km/h. Nije ti jasno da je F4 brzi od tvog 1.6 tdi (u Karoku cini mi se), pa malo se informisi a onda komentarisi ili gledaj u svoj virtuelni kokpit i uzivaj u svojim digitalnim brojcanicima umesto u pravim i pozudanim analognim. I da naravno da su gume mnogo znacajnije od viruelnog kokpita i slicnih igracki.
Tako si gnjavio i onog coveka sto se opravdano zalio na problem sa tek kupljenim Kamikom a onda pises da mi nesto mracimo.
  • Vozi: Fabia 1.0 tsi, 110 ks?

Na mreži wkobre

« Odgovor #40 poslato: 21. Maj, 2023. 21:46 »
Ta priča me odmah podsetila na ovaj klip  :))

https://youtube.com/shorts/hXQ758tq3kc?feature=share3

Ma iskreno mene baš briga, generalno obožavam automobile i da mogu sve da ih imam i vozim sa opremom ili bez, mojoj sreći ne bi bilo kraja  :))
Na Superbu imam svakakve gluposti tipa praćenje trake, ovoga-onoga, sve sam to pogasio jer mi je dosadilo/počelo da iritira posle sat vremena kako sam uzeo auto. Ali ima stvari koje su me razmazile, recimo klimatizovana sedišta... međutim da nisu kožna, nikada mi ne bi zatrebalo...dok grejanja istih se ne bih odrekao nikada (mrzim zimu!!). U suštini lepo je imati opremu, ali može se bez nje. Samo da je auto mehanički utegnut  bravo2
  • Vozi: Škoda Superb combi 2.0tdi 150hp L&K

Na mreži zzeelljjkkoo

« Odgovor #41 poslato: 21. Maj, 2023. 21:56 »
Ta priča me odmah podsetila na ovaj klip  :))
https://youtube.com/shorts/hXQ758tq3kc?feature=share3

Ово потврђује оно што је неко некад рекао да једини аутомобил који може бити скупљи полован него нов је Лада Нива.  :)

Na mreži zzeelljjkkoo

« Odgovor #42 poslato: 21. Maj, 2023. 22:00 »
Ali ima stvari koje su me razmazile, recimo klimatizovana sedišta... međutim da nisu kožna, nikada mi ne bi zatrebalo...dok grejanja istih se ne bih odrekao nikada (mrzim zimu!!). U suštini lepo je imati opremu, ali može se bez nje. Samo da je auto mehanički utegnut  bravo2

Баш си размажен!
Не знам којих си година, али има нас неких који се сећају када је Фићком четверочлана породица ишла на море, а клима уређај је била ноћ и босанске планине.  ;)

Van mreže SuperB

« Odgovor #43 poslato: 21. Maj, 2023. 22:02 »
Ja volim sto vise dodatne opreme, i ta rikverc kamera pomaze i prednji i zadnji parking senzori umnogome pomazu i lane assist na auto putu cesto ukljucujem i automatsko ukljucivanje svetala i grejaci sedista u zimskim uslovima i smart link, a navikao sam se i na el.zatvaranje vrata gepeka…. zao mi je sto nemam adaptivni tempomat, verovatno se moze bezbolno i to ugraditi , licno sve volim da ukljucim dok vozim…. Kada bi kupovao nov auto uzeo bi sto vise dodatne opreme….

Van mreže Fbia

« Odgovor #44 poslato: 21. Maj, 2023. 22:05 »
Da ne trazim predugo evo klipa sa pomenutom F4 koja dostize 210 na autoputu u Nemackoj.
https://www.youtube.com/watch?v=y1cdnpa-n2c
Eh kad bi i Karok 1.6 tdi mogao da predje 190 i hirurzima bi bilo lakse.
  • Vozi: Fabia 1.0 tsi, 110 ks?