Pozdrav momci,
Dakle problem sljedeci;
U pitanju 2.0 TDI 2016. God.
Dakle, svaki put pri paljenju zatrese se citav auto. E sad, ta treska se nekad primjeti vise nekad skoro i neznatno npr na start stop na semaforu, pretpostavljam da je to pak ovisno kako su se klipovi zaustavili u tom trenutku tj u kojem su polozaju nastavili rad. Nisam primjetio nekakvu veliku razliku pri hladnom i toplom startu.
U leru radi relativno mirno, mada mi je sad tesko procjeniti s obzirom da je ipak dizel a nemam opciju drugog (ispravnog) auta za usporedbu.
Sta znam jest, da grijaci nisu sigurno jer se po toplom vremenu svakako i ne pale.
Promjenio sam akumulator jer sam citao da su ljudi imali isti problem pa ga time riiesavali. Za njega mi nije zao para jer je i pokazivao znakove umiranja u par navrata. Zamjenio sam jos donji, srednji ili kako vec, nosac koji me kosto masnih para. Majstor gleda naizgled uredan nosac ali kad se gasira motor dosta seta tj naginje se naprijed nazad kaze nema sta drugo bit. Nakon zamjene na prvu kao da je malo bolje ali i dalje nije to to.
Ne mjenja mi se bas sad jos djelova za 1000€ da bih nasao sta je a majstori ocito nesposobni sami dijagnosticirati.
Ima li tko kakvu ideju?