Markkoni i 11 gostiju pregledaju ovu temu.
Verovatno je ovo pogrešna tema (@Karlheinz prebaci slobodno gde joj je mesto), ali već me mesecima nervira to što ne mogu da vežem (i održim vezu) Android Auta i Columbus medie u Škodi Siperb. Svaki savet bi dobrodošao. Inače USB veta radi bez problema.
Niste,i trenutno nema objasnjenja zasto radi tako kako radi.Cela VAG grupacija je u problemu oko toga.Problem je u autentikaciji izmedju telefona i headunita.Kod Carplaya autentikacija se vrsi preko Apple cipa u USB portu,dok kod Android Auto se vrsi u telefonu preko sertifikata.Zato Carplay radi savrseno dok Android Auto baguje ko lud.
Код новијих аутомобила, уколико већ имају активан SmartLink или слично, што ради помоћу кабла, мислим да је оптимално решење ипак платити Шкоди за код којим се омогућује и бежично повезивање. Мислим да је негде око 6-7-8.000 РСД. Нормално, уколико МИБ то може. Код нас на Ф4 је МИБ3, али изгледа најнижи ниво и питање да ли може, свакако ћу проверити.Не знам да ли @dixon може то решити на новијим МИБовима, па да евентуално буде повољније-јефтиније.Колико сам видео на Нету, изгледа да још увек нема јавно доступних "балканских" решења.