Autor Tema: Skupovi kod drugih  (Pročitano 422 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže dusko zemunZapočeo temu

Skupovi kod drugih
« poslato: 14. Dec, 2013. 20:57 »
KO o cemu, baba o ustipcima...
upravo sam video slike na fb, sa okupljanja nasih drugara istomisljenika u glavnom gradu Grcke...

http://on.fb.me/1cIXBQN

ATHENS OFFICIAL EVENT

kazu u Grckoj kriza a na onom skupu nije bila ni jedna skoda starija od 2010.... i tesko ih je prebrojati ...
ne znam da li ce uspeti ovo kopiranje linka... ali vredi pogledati ...

naravno, sve to uz zdusnu pomoc dilera i servisera ...
svaka cast
« Poslednja izmena: 14. Dec, 2013. 22:33 pedja »
  • Vozi: skoda 110R, felicia pik up FUN, OCTAVIA TOUR ...

Van mreže fobia24

Odg: Skupovi kod drugih
« Odgovor #1 poslato: 15. Dec, 2013. 00:57 »
Stvarno dobre! :) Imaju ovih Monte Karlo poprilično! Da ne kažem da im je i diler pametniji od nađih, pa i oni učestvuju sa novim kolima. Dobre slike!

« Odgovor #2 poslato: 21. Dec, 2013. 22:02 »
ne znam da li je ova tema otvorena ili ne...ali da pokusam da podelim sa svima vama...
kako se organizuju skupovi i forumi...
jeste da je tek u maju 2014, ali vec su krenuli sa pozivnicama...

https://www.facebook.com/events/420482834724035/?previousaction=join&source=1

Van mreže bugarin

« Odgovor #3 poslato: 22. Dec, 2013. 14:36 »
prvo to sto si linkovao nema veze sa organizacijom FORUMA, vec skupa. i to kombinovanog skupa LADA-SKODA.
pa jos u madjarskoj.

preko fb su pozvali oko 500 osoba koje imaju nalog na fb. za razliku od SAD i zapadne evrope, gde kad objavis dogadjaj na fejsu, bane ti 5000 nepozvanih gostiju, kod nas u srbiji je malo drugacije. prva dva dana ce svi u delirijumu da hvale potez, i kunu se u levi testis da ih nista nece spreciti da prisustvuju, a vec treceg dana pocece eskivaza:  "auuuuuu, skroz sam zaboravio da tada nalivamo plocu". " jao, kako bre bas na dan kad mi surnjajin brat krsti deverovog klinca" itd itd:(

na skup neki ne dolaze zato sto se ne sedi u kaficu, nego stoji kraj auta. drugima je smaranje da dzedze sat-dva sa ljudima koje i ne poznaju (da su ijednom dosli, upoznali bi se :) ), treci pak ocekuju drag race na svakom skupu i 20 "klaberki" koje ce im upotpuniti ugodjaj takmicenjem naj mokre majice.

ali da ne duzim ovde, videcemo se uskoro pa cemo obraditi uzivo i tu temu :)
  • Vozi: Octavia mk2 1.9tdi PD

Van mreže fobia24

« Odgovor #4 poslato: 23. Dec, 2013. 00:25 »
na skup neki ne dolaze zato sto se ne sedi u kaficu, nego stoji kraj auta. drugima je smaranje da dzedze sat-dva sa ljudima koje i ne poznaju (da su ijednom dosli, upoznali bi se :) ), treci pak ocekuju drag race na svakom skupu i 20 "klaberki" koje ce im upotpuniti ugodjaj takmicenjem naj mokre majice.

Pa možemo neki skup kada je hladno da započnemo napolju na dogovorenom mestu, a nastavimo na nekom piću-čaju i kafani. :)

Van mreže t.salai

« Odgovor #5 poslato: 23. Dec, 2013. 00:33 »
Moze i gore, u BiH nemamo ni fan foruma Skode, a ne da su ikada bile vise od 3 Skode skupa parkirane a da im se vlasnici znaju preko bilo kojeg nacina komunikacije  :) Prije je Bojan drzao BH-Skoda-Klub, ali je to palo u zapecak, iako jos imam tu nalju na sofersajbi u spomen dobrih starih vremena. Problem je taj sto 95% ljudi fan klub i forum sluzi u ulozi besplatnog majstora, pokupe dijagnoze i ideje sta je problem kod njihovih Skoda i onda se smire do iduceg problema.  :(

Probao sam to opet dici na noge, i napravio FB stranicu da vidim isplati li se, ali nakon 4 mjeseca ispipavanja imam 21 -og clana grupe...tuzno...
  • Vozi: Skoda Fabia - 1.9 TDI vRS - OEM+

« Odgovor #6 poslato: 25. Dec, 2013. 08:45 »
svaka cast na zelji i entuzijazmu ... samo nastavi dalje, znam da deluje moja prica demagoški, ali znas kako kazu, ni lep ni pametan vec uporan ... a što se tiče fb price... znam koliko je teško, ali veruj mi da na duze staze je veoma korisno ...
opet, verujem da va ova prica koju imamo ovde nije uzaludna i da stvarno cemo biti jednog dana veoma ponosni na minuli rad...
Sretni praznici , dragi prijatelju :)

Na mreži hakkler

« Odgovor #7 poslato: 28. Dec, 2013. 15:27 »
Moze i gore, u BiH nemamo ni fan foruma Skode, a ne da su ikada bile vise od 3 Skode skupa parkirane a da im se vlasnici znaju preko bilo kojeg nacina komunikacije  :) Prije je Bojan drzao BH-Skoda-Klub, ali je to palo u zapecak, iako jos imam tu nalju na sofersajbi u spomen dobrih starih vremena. Problem je taj sto 95% ljudi fan klub i forum sluzi u ulozi besplatnog majstora, pokupe dijagnoze i ideje sta je problem kod njihovih Skoda i onda se smire do iduceg problema.  :(

Probao sam to opet dici na noge, i napravio FB stranicu da vidim isplati li se, ali nakon 4 mjeseca ispipavanja imam 21 -og clana grupe...tuzno...
ma sve je mrtvo..čak mislim da 2014 neće biti eventa skodacroatie u sklopu vw.a u Karlovcu.
nema se ni volje a ni entuzijazma.
Zg nekadašnji meet je skroz out.
Gledam Slo forum ekipu..ne pišu tolko po forumu..istina..imaju večinom mladi vozni park..al eto.
Sad su se organizirali za zimsko sanjkanje :D
i dolazi ekipa..i stari i mladi..djeca..obitelji.
Na žalost..presudan faktor u cijeloj toj priči je novac..tak da razumijem djelomično zaßto se skupovi gase.
al činjenica je da je večini lakše tipkat na komp...mob ili nešto treće nego izdvojit vrijeme za neki event.::)
jbg...

sent from my GT-D  

« Odgovor #8 poslato: 19. Jan, 2014. 22:04 »
zdravo drugari,
 u skladu sa obecanjem a i po malo na osnovu nekih internih dogovora sa nekimclanovima foruma, pozivam vas da nastavimo sa razvojem ideje da se u 2014.godini krene sa malo ozbiljlnijim organizovanjem okupljanja i sa realizacijom nekih od ideja o kojima smo pricali ...
s  obzirom da sam istupio sa nekim idejama, sstojim pri reci da ako postoji interesovanje krenemo najkasnije od marta sa realizovanjem istih ...
takodje, svima , ali apsolutno svima mora biti jasno sta je ciji interes u svemu ovome...
1. promocija foruma na svim nivoima uz sirenje mreze kontakata iz skoda okruzenja
2. istovremeno promocija i zainteresovanih strana (u ovom slucaju servisera ili dilera koje bi posecivali) uz naravno, koliko god to moze da se zove tako... medijsku paznju i promociju na forumu ...
3. mene licno ovom pricom nista ne moze da unapredi ili unazadi... licno, zelim samo da deo znanja, kontakta ili cega vec upotrebim da bi se u ovoj nasoj skoda prici sto vise odradilo i da vec jednom krene ozbiljnija popularizacija skoda foruma...

toliko od mene za sad

Van mreže bk

« Odgovor #9 poslato: 20. Jan, 2014. 15:46 »
hoce li biti skupa u februaru?zna li neko?
  • Vozi: fabia sdi 2002

Van mreže bugarin

« Odgovor #10 poslato: 20. Jan, 2014. 15:50 »
Naravno da ce biti.
  • Vozi: Octavia mk2 1.9tdi PD

Van mreže bk

« Odgovor #11 poslato: 20. Jan, 2014. 15:55 »
hvala
  • Vozi: fabia sdi 2002