Pozdrav ljudi, novi sam na forumu. Vec duze vreme vozim Skodu Fabiu Combi mk1 2001 u elegance opremi. Uz auto sam dobio i nemacku servisnu knjigu koja mi deluje kao prava, ali nebitno. U njoj pise da je veliki servis radjen na 93 000, potom na 173 000 2012. Godine. Auto trenutno ima skoro 234 000 i proslo je znaci vec 9 godina od tada. Zanima me ako neko zna koji su originalni delovi za veliki servis ugradjivani u ovom modelu i koje bih trebao da uzmem. Ne bih na auto star 20 godina i tako male vrednosti da potrosim toliko para koje ce preci polovinu vrednosti auta, a opet volim kvalitet. Uvek gledam ono sto je kvalitetnije iako je malo skuplje. Kod svih lokalnih prodavaca nema biranja. Dobijete sta oni daju. Tako su mi rekli da veliko servis kosta 130 eura sa pumpom za vodu. Dok mi na stranicama prodaja delova i autohub izbacuje da su cene prilicno vece za komplet set zupcenja. Takodje bih molio za odgovore ako imate iskustva koje diskove, plocice i amortizere najbolje da stavim na ovaj auto. Takodje da zadovoljava kriterijume kvaliteta i neke srednje klase ili malo vise od toga. Vec neko vreme gledam brembo komplet i ne deluje mi skupo. Premijum delovi su ipak neisplativi na auto koji ne vredi ni 2000 eura i star je 20 godina. Izvinjavam se na dugackom pitanju, hvala svakom ko odvoji vremena da procita i odgovori. Hvala iako ne odgovori. Srdacan pozdrav svim forumasima.