Pretraga [Google]

Autor Tema: Navigacija i usb kabl  (Pročitano 1023 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže banelekicZapočeo temu

Odg: Navigacija i usb kabl
« Odgovor #15 poslato: Septembar 13, 2021, 13:24:57 posle podne »
Druze ko ti je ugradjivao tu multimediju i koliko ti je naplatio ?..

Drugar koji je otisao za Nemacku da radi a kabl je ostao nazalost nedovrsen.
  • Vozi: Skoda Octavia 2.0 TDI 2013 Ambition

Van mreže nidzokolak

« Odgovor #16 poslato: Oktobar 27, 2021, 10:04:28 pre podne »
Pozdrav svima,

Imao sam obican radio u autu (skoda octavia 2014) koji sam zamenio fabrickom navigaciom. Medjutim USB kabl koji sam imao i koji je bio povezan sa fabrickim radiom ne odgovara za navigaciju. Da li neko zna koji mi kabl treba da bih mogao da povezem na navigaciju i gde bih mogao da ga nadjem i kupim?

Unapred hvala.

Pozdrav, da li si rešio ovaj problem, jer i ja imam isti problem sa USB ugradio sam umesto SWING uređaja multimediju bez navigacije i imam problem što mi USB ne radi uopšte a sve je povezano, i imam problem sa Bluetoothom nekad hoće da radi nekad neće izbaci poruku telephone unavailable.

« Odgovor #17 poslato: Oktobar 27, 2021, 10:19:17 pre podne »
Pozdrav, da li si rešio ovaj problem, jer i ja imam isti problem sa USB ugradio sam umesto SWING uređaja multimediju bez navigacije i imam problem što mi USB ne radi uopšte a sve je povezano, i imam problem sa Bluetoothom nekad hoće da radi nekad neće izbaci poruku telephone unavailable.

Nisam, ako uspem javicu ti. I ti ako uspes javi obavezno pa da odem i ja da mi rese tamo gde si ti.

Van mreže Sima-Koya

« Odgovor #18 poslato: Oktobar 31, 2021, 22:06:21 posle podne »
Kratko i jasno.

Fali vam aktivacioni kod za USB koji je postao nevalidan za vasu sasiju cim ste otklonili Component protection.

00030000 USB, AUX, AMI - to je FEC(Feature Enablement Code) koji vam fali da bi to radilo.

Kablovi izmedju uredjaja su identicni.

• Vozi: Seat Leon 5F FR

« Odgovor #19 poslato: Oktobar 31, 2021, 22:28:38 posle podne »
Kratko i jasno.

Fali vam aktivacioni kod za USB koji je postao nevalidan za vasu sasiju cim ste otklonili Component protection.

00030000 USB, AUX, AMI - to je FEC(Feature Enablement Code) koji vam fali da bi to radilo.

Kablovi izmedju uredjaja su identicni.

Hvala na odgovoru. Koliko kosta kod i da li mora da se placa ako je navigacija iz vozila koje je kupljeno novo u Srbiji ili vlasnik moze da dobije kod?

Van mreže Sima-Koya

« Odgovor #20 poslato: Novembar 01, 2021, 11:50:46 pre podne »
Uopste nema veze dal je vozilo kupljeno novo u Srbiji ili ne.
Kod nema zasebno da se kupi i vlasnik ne moze da dobije kod jer ga ni tehnicari u Skodi ne vide.
A i uostalom niti bi vlasnik znao sta da uradi sa tim kodom i da ga ima :)

Naravno,kod je drugacijeg formata izmedju Swinga i Amundsena tako da u servisu nisu ni mogli da rese.

Zato se ljudi uglavnom cude kako ugradnja izadje skuplje nego cela multimedija.Za sad imate malo lepsi radio nego ste imali jer nista od funkcija ne radi.

• Vozi: Seat Leon 5F FR

« Odgovor #21 poslato: Novembar 01, 2021, 12:03:11 posle podne »
Uopste nema veze dal je vozilo kupljeno novo u Srbiji ili ne.
Kod nema zasebno da se kupi i vlasnik ne moze da dobije kod jer ga ni tehnicari u Skodi ne vide.
A i uostalom niti bi vlasnik znao sta da uradi sa tim kodom i da ga ima :)

Naravno,kod je drugacijeg formata izmedju Swinga i Amundsena tako da u servisu nisu ni mogli da rese.

Zato se ljudi uglavnom cude kako ugradnja izadje skuplje nego cela multimedija.Za sad imate malo lepsi radio nego ste imali jer nista od funkcija ne radi.

Ne bi znao vlasnik ali bi znao mozda ti  :)
Zato i pitam dal moze da se uzme jer ako moze placao bih samo ruke onome ko zna a ako ne moze onda moras da platis i kod i ruke. Koliko bi kostalo u ovoj sad nasoj situaciji da usb radi? Ruke, kod?
Hvala