Autor Tema: Kazaljka goriva  (Pročitano 736 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže dragan tbZapočeo temu

Kazaljka goriva
« poslato: 21. Sep, 2021. 11:12 »
Izvinjavam se unaprijed ako je već bila slična tema.Imam problem sa kazaljkom goriva na Fabiji.Toliko laže da je imene sramota.Dešavalo se kada dođe do crvene linije,upali lampicu kao da nema kapi u autu.A bilo je sigurno,5,6 L.Sada je laganje  dovela na još veći nivo.Na trećini rezervoara pokazuje da je prazan Sinoc je upalila crvenu.Natočio sam do čepa.Ispostavilo se da je u autu bilo 15l.Znam da mogu sa rezervoarom 1000 km otvorenog puta.TB-NS i nazad.Time se i rukovodim.Ali uhvati me panika kad u po posla upali crvenu.Nekad skače kazaljka tamo,vamo.Ima.li koristi rastaviti i čistiti?
  • Vozi: Škoda Fabia 1,9 tdi

Van mreže dixon

Odg: Kazaljka goriva
« Odgovor #1 poslato: 21. Sep, 2021. 15:21 »
99% пловак у резервоару, или пумпа не стоји како треба или пловак, а можда је и пловак цркао, таблу и казаљку бих оставио за крај, ако се не реши на други начин.. али треба видети и на компу, врв је негде остала пријављена грешка

Van mreže dragan tbZapočeo temu

Odg: Kazaljka goriva
« Odgovor #2 poslato: 21. Sep, 2021. 19:35 »
Tablu svakako ostavljamo za kraj.Krenuo bih od plovka.Možda zaprljan.Jer da je crkao,kapiram da bi kazaljka bila uvijek na nuli.Elektronika radi ili ne radi.Primjetio sam da kada padne kazaljka lažira i preostalu kilometražu(do pumpe).
  • Vozi: Škoda Fabia 1,9 tdi