0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
RunOnFlat guma, najs .
Pozdrav, skoro pazario 2 gume 205/55/16 91h za octaviu karavan 2007 i za..ebo se debelo. Kad sam ih stavio napred, gume kao da su izduvane (kao da su na 1.5bara) onda zamenio sa zadnjim i tu je ok jer je laksi nazad. Tako da moj savet iz prve ruke, samo 94 xlVredi dati novac jer ce se pored brze potrosnje, tvoja savezt smiriti. Svaki put kad pogledam gumu sam mislio i bio uveren da je guma pustila, a nova!!
Barum nije loša guma, ima je moj drugar i kaže da je zadovoljan sa istom. Mislim da su se one pojavile pre dve godine ako se ne varam za model. Doduše, ne ide on puno po snegu kolima, ali kada ide kaže da se dobro ponašaju osim po ledu, ali retko će koja led da ispegla kako treba.
Oni su pod Continental grupacijom, ne bi smeli da se igraju tek tako. Svako se malo zanese ponekad. Bridgestone se recimo popravio u odnosu na prošle godine, Miško je uvek bio tu negde. Conti, Pirelli, Miško, Yokohama (koje u Srbiji skoro i da nema), Bridgestone, i GY, ostalo sve kategorija ispod ali ovi drže lepe cene. Hankook ovaj hvale što sam napisao da je dobar odnos cene i kvaliteta. Videćemo kako će se ponašati.