0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.
Уфффф, одосмо скроз од назива теме!Ко ме није разумео да појасним, моје питање и јесте шта заправо премијум брендови наплаћују, у овом случају Мечка, ако узимају компоненте из доста јефтинијих аутомобила?Не сумњам у квалитет Реноових мотора, они имају и екипу у Формули 1, тако да претпостављам да се и та врхунска технологија и искуства преносе и на свакодневне производе.Рецимо, ако упоредимо Б класу (40к еврића) и Мегана (21к еврића), да ли је мењач, ентеријер, и шта год већ, у Б класи заиста дупло вреднији него у Мегану, а са истим мотором?Или се враћамо само на психолошку (а богами изгледа и значајну новчану) вредност оног нишана?
Vezano za Mercedes, modeli koji koriste motore iz Renoa su: A,B,C klasa, CLA, GLA, GLB. Kao i 2 kombija Citan i Vito. Međutim nisu to baš gotovi motori koji se samo gurnu u školjku, već Mercedes ipak donekle doradi. Ali u srži da, to je motor iz Reno -Nisan grupacije.
Reno nisan dacia. Eto jedan nisan koliko je skuplji a sve isto i unutra i okolo od renoa...
Stvarno nisu normalni! Evo ovog trenutka sam pogledao, početna cena A4 je 36000e! Arteon 39000 (nema Pasata na sajtu).
Па и сад је најјефтинији Суперб 35к еврића, а ово је ипак нови модел.
Opa Đurđo:"New Skoda Superb prices are likely to start from around £35,000". Ni manje ni više .
Plaća se ime, znak, kao i uvek. Ove godine sam saznao da se npr. Tommy Hilfiger sakoi šiju u Srbiji.Osnovna cena sakoa je 52.000 din. Na sniženju krajem sezone, 26.000 din. A da sam proizvođač iz Arilja, Vranja, ili odakle već, stavi osnovnu cenu 26.000 din niko ga ne bi kupio jer nema Tommy znak.