Autor Tema: Kamiq Sos  (Pročitano 1943 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže MiroZapočeo temu

Kamiq Sos
« poslato: 11. Okt, 2021. 21:55 »
Upalilo mi upozorenje " Funkcija poziva ograničena. Servisna radionica!
Šta to znači auto nije udaran ni ništa ,danas mi upalio. Dali je neko imao sl.iskustva?
  • Vozi: Škoda kamiq 1.0 85 kw 2020 ambition

Van mreže radoszver

Odg: Kamiq Sos
« Odgovor #1 poslato: 24. Okt, 2021. 16:21 »
Pozdrav Miro,

Jesi uspeo da resis ovo? Znas li do cega je bilo?

Meni je pri paljenju auta pre oko 15tak dana javljao poruku Zastita komponeneti je aktivna. I fakticki bilo je veze do telefona i njihovog povezivanja auto/telefon. I opet mislim da je to imalo veze do glupog Apple-a, jer mi je malo blokirao i kameru za parkiranje u rikverc i MF komande na volanu. Sada je sve ok.
  • Vozi: Kamiq 2021, 1.0 tsi, 81kW, ambition plus, Velvet Red

Van mreže Shomy

« Odgovor #2 poslato: 22. Jul, 2025. 17:48 »
Pozdrav svima,nov sam ovde.Po prvi put u vlasnistvu Skodu .
Imam godinu dana Skodu Kamiq 1.6 tdi 2020.Kupljena sa 183hiljada na satu i stara 4 god.Proverena km .
Javio mi se problem od skoro .Greska SOS pozivi ,uzvika na tabli.Jel znate mozda do cega moze biti?Ko se time bavi,da resim to .Inace iz Bg sam .Sa obdelevenom nisam mogao  obrisati .
  • Vozi: Skoda Kamiq

Na mreži wkobre

« Odgovor #3 poslato: 22. Jul, 2025. 20:23 »
Probaj dok si zaustavljen da stisneš i držiš SOS dugme 60 sekundi. Onda će pokušati da pozove, tada pusti i pritisni još jednom da prekineš poziv. Trebalo bi da se resetuje i više ne ponavlja grešku (ako mislimo na istu).
Taj problem se dešava u serijama 2020 godište i rešava ga update u ovlašćenom bez naknade.
  • Vozi: Škoda Superb combi 2.0tdi 150hp L&K

Van mreže Shomy

« Odgovor #4 poslato: 22. Jul, 2025. 21:14 »
Probao sam to .Vec mi je neko rekao .Nije pomoglo .Mozda ce i taj update resiti sto nemam ni logo radio stanica na multimediji

Na mreži wkobre

« Odgovor #5 poslato: 22. Jul, 2025. 22:11 »
Ono što bi još mogao da pokušaš samostalno, jeste da otkačiš akumulator i ostaviš upaljen neki potrošač (npr farove). Pa vidi nakon pola sata kad prikačiš dal se dozvao. Na taj način se resetuje sve na default.
Sledeće posle toga što može biti u problemu (ako servis ne reši update-om) je sama antena. Bukvalno ne postoji više ništa dalje što mu je okidač, bar ja da znam..

Na mreži wkobre

« Odgovor #6 poslato: 22. Jul, 2025. 22:22 »
Istekao je edit, pa da dodam naknadno... loš akumulator takođe može da izazove taj bug.

Van mreže Shomy

« Odgovor #7 poslato: 22. Jul, 2025. 23:22 »
Nije akumulator.Pali normalno ,starstop radi.Neko mi je rekao da može biti i do modula,cak ima i neka baterija .Desava na celoj grupaciji VW.