0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
jbg, da si u beogradu, pa da to resimo na sledecem skupu za 10 minuta.ovako cemo malo da kuckamo ako je vec budzeno, ne zamaraj se trazeci osigurace pod haubom. resicemo i bez toga.zuta zica sa crvenom straftom je zica koja daje signal sa kontakt brave. znaci to je ona koja kod tebe jedina i ima struju.na slici koju sam postavio ona je u gornjem redu prva zdesna (tj prvo zdesna je prazno mesto, pa ta zica)i na njoj se vidi izolir traka, jer sam ja odatle izvlacio struju za osvetljenje naknadno ugradjenog upaljaca , no to je neka druga prica )))u istom redu sa njom, debela zuta zica skroz u levom kraju je masa.a zica koja je na slici odmah ispod nje ( a pored ove isecene) crno-plava je konstatno napajanje strujom.u ovaj raspored sam ubedjen 99 posto, ali nemoj nista da cackas dok ne proverim.i proveri jos jednom osigurace broj 10 i broj 45 (bez uvrede, ja sam jednom proverio osigurace, raskupusao pola table, i na kraju skontao da nisam lepo video i da je jedan osigurac zviznuo )
prvo da razjasnimo dal hoces da stavljas zvucnike na mesto gde je fabricki predvidjeno, ili hoces da seces zadnju tablu i da ih ubacujes u tablu.ako ubacujes na fabricki predvidjeno mesto, za sedanku ide okrugli od 10cm, a za karavana elipsoidni 17x13.ako kasapis tablu, obavezno je ojacaj nekom osb ili sper plocom, jer ce vrlo brzo tabla puci od tezine zvucnika.