Autor Tema: Kako da se uticnica kod menjaca 12V gasi sa kontaktom  (Pročitano 372 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Na mreži AleksandarAcaZapočeo temu

Kako da se uticnica kod menjaca 12V gasi sa kontaktom
« poslato: 26. Jul, 2021. 20:46 »
Da ne otvaram novu temu, mozda ovde neko zna. Kako da napravim da se uticnica kod menjaca 12V gasi zajedno sa kontaktom, posto je aktivna sve vreme? Naravno, ako postoji elegantna varijanta, ne neki zbudz :)

Van mreže dixon

Odg: Kako da se uticnica kod menjaca 12V gasi sa kontaktom
« Odgovor #1 poslato: 27. Jul, 2021. 06:54 »
Мирао би скинути конзолу и пресећи + па уместо сталног плуса довести контактни

« Odgovor #2 poslato: 27. Jul, 2021. 13:34 »
Znaci nema prostog resenja :) Negde sam citao da na Wagenima kao postoji neki switch pa sam se nadao da i Skodilak ima foru...

Van mreže dixon

« Odgovor #3 poslato: 27. Jul, 2021. 14:45 »
За који ауто питаш, ако је за октавију, можеш пробати ово, тј прво види како је код тебе, имаш ли 3 језичка у која иде осигурач. На голфу 7 "ради", само што су они хтели да добију стални напон а ти хоћеш обрнуто, па ти треба да на крају остане "BEFORE"

https://www.golfmk7.com/forums/index.php?threads/cigarette-lighter-12v-always-on.322308/

« Odgovor #4 poslato: 27. Jul, 2021. 15:02 »
Pitam za Octaviu A7 FL 2017 god. Hvala, ovo je vec dobar hint, bacicu pogled kako stoje stvari na tabli sa osiguracima...

Van mreže dixon

« Odgovor #5 poslato: 27. Jul, 2021. 15:12 »
Види баш па јави какво је стање, нисам имао оваквих захтева до сад. Кад се нешто иначе везује да се само укључује на контакт (камера за снимање саобраћаја, пуњач за телефон итд) увек је најлакше испитати и наћи контактни плус и ту везати потрошач и мирна Бачка

« Odgovor #6 poslato: 27. Jul, 2021. 15:24 »
Treba mi bas za dashcam :) Osigurac 40 je 12V uticnica i ima prostora za switch, ali trenutno koliko vidim iskustva po netu, kod Skode je tu samo prazan prostor bez kontakata za osigurac. Ne mogu do petka da pogledam kakvo je fizicko stanje kod mene, javljam kad pogledam.
Ovaj put sam hteo da izbegnem vezivanje kamere direkt na instalaciju, ako je ikako moguce. Na proslom autu sam imao prednju i zadnju kameru zajedno sa hardwire kitom (Mio) i bilo je potrebno vremena da se to namesti da radi kako treba.

Van mreže dixon

« Odgovor #7 poslato: 27. Jul, 2021. 15:29 »
Повезивао сам прошле недеље једну, човек презадовољан како ради, али не знам тачно који је модел. Не сме се везати на осигурач јер је превелико оптерећење за потрошаче који су на том осигурачу. Јавни онда кад узмеш ауто и погледаш како стоје ствари

« Odgovor #8 poslato: 27. Jul, 2021. 15:36 »
Uzeo sam 70mai A800s kameru u kompletu sa zadnjom. Za povezivanje iz OEM pakovanja ide samo usb kabl.

Van mreže dixon

« Odgovor #9 poslato: 27. Jul, 2021. 15:43 »
Е то је мени глупаво скроз, много је лепше кад се провуче кабл, пресече и веже на контакт, сама се укључи, а ако теби треба некад да је искључиш можеш на самој камерици извући кабл

Van mreže Karlheinz

« Odgovor #10 poslato: 19. Okt, 2021. 09:39 »
Da ne otvaram novu temu
Treba otvoriti novu temu za drugi problem/pitanje.
  • Vozi: OctaviA5 1.9TDI 2008 Elegance+