Autor Tema: Škoda Fabia 1.2tdi pumpa goriva problem  (Pročitano 1800 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže VedranZapočeo temu

Škoda Fabia 1.2tdi pumpa goriva problem
« poslato: 26. Okt, 2021. 18:37 »
Pozdrav, ljudi, odnedavno sam vlasnik fabie mk2 1.2 tdi 55kw greenline karavan 2012., godište, uvoz Holandija, imam jedno pitanje za znalce i one koje posjeduju model sa istim motorom. Radi se o sljedećem; kad upalim auto, cijelo vrijeme dok radi čuje se zujanje pumpe za gorivo u rezervoaru, poprilično je glasno zujanje u kabini, drugih problema nema, jedino prvo paljenje ujutro malkice duže vergla u odnosu na ostala paljenja tokom dana, to pripisujem akumulatoru, zujanje traje konstantno prilikom rada motora, e sad jeli pumpa pred crkavanjem ili je to specifično za te male trocilindraše, hvala svima na odgovorima
  • Vozi: Škoda Fabia 1.2 tdi

Van mreže Karlheinz

Odg: Škoda Fabia 1.2tdi pumpa goriva problem
« Odgovor #1 poslato: 29. Jan, 2022. 08:36 »
Ne bi trebalo ništa da zuji u kabini.
  • Vozi: OctaviA5 1.9TDI 2008 Elegance+

Van mreže lipovaccc

Odg: Škoda Fabia 1.2tdi pumpa goriva problem
« Odgovor #2 poslato: 29. Jan, 2022. 12:47 »
Pozdrav, ljudi, odnedavno sam vlasnik fabie mk2 1.2 tdi 55kw greenline karavan 2012., godište, uvoz Holandija, imam jedno pitanje za znalce i one koje posjeduju model sa istim motorom. Radi se o sljedećem; kad upalim auto, cijelo vrijeme dok radi čuje se zujanje pumpe za gorivo u rezervoaru, poprilično je glasno zujanje u kabini, drugih problema nema, jedino prvo paljenje ujutro malkice duže vergla u odnosu na ostala paljenja tokom dana, to pripisujem akumulatoru, zujanje traje konstantno prilikom rada motora, e sad jeli pumpa pred crkavanjem ili je to specifično za te male trocilindraše, hvala svima na odgovorima
Pumpa ti je pred crkavanje. Moraćeš da je menjas.
Kod Cr motora jako je bitna pumpa u rezervoaru.
  • Vozi: Škoda Fabia 1,2 htp 2005god