Autor Tema: Multimedija amundsen pukotina na ekranu  (Pročitano 1154 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Mileta 986Započeo temu

• Test Drive
  • *
  • L&K ugled: 0
Multimedija amundsen pukotina na ekranu
« poslato: 26. Nov, 2021. 21:24 »
Pozdrav, cini mi se da vidim neku pukotinu na multimediji, uzduznu crtu, ali na nekom staklu unutra, ovo vanjskog je bez ikakvog oštećenja, i sve radi sasvim normalno, pa me interesuje da li je neko imao iskustva sa tim, i da li ova multimedia moze učitavati video, skoro sam kupio auto pa i ne znam sta sve moze. I da li neko zna gdje se moze kupiti povoljno poklopacić amblem dsg za ručicu mjenjača i one dve polutke kozne. 
  • Vozi: Octavia 2018 2.0 DSG

Van mreže Buca Skoda Mladenovac

Odg: Multimedija amundsen pukotina na ekranu
« Odgovor #1 poslato: 26. Nov, 2021. 21:24 »
Pozdrav, moras da nam posaljes sliku da vidimo koja je multimedija i kakva je to pukotina.
  • Vozi: Octavia vRS mk1

Na mreži AleksandarAca

« Odgovor #2 poslato: 26. Nov, 2021. 21:44 »
Pretpostavljam da je u pitanju Columbus uredjaj od 9.2" bez dugmica. Ako je taj, to im je standardna boljka i ako je auto u garanciji teraj na reklamaciju.

• Test Drive
  • *
« Odgovor #3 poslato: 27. Nov, 2021. 07:35 »
 Da da, columbus je,  taman je istekla garancija pre par mjeseci... Znam da nisam nigdje udario, a vidim pukotinu. Od cega onda pukne oca mu ebem. Probacu danas slikati, moram vidjeti da li se moze popraviti, i koliko je para, samo da ne bude skupo, mada ono sve funkcioniše kako treba, nema smetnji pri radu...

Na mreži AleksandarAca

« Odgovor #4 poslato: 27. Nov, 2021. 09:40 »
Nema resenja za to, to je standardna fabricka greska za odredjene serije tog ekrana. U ovlascenim servisima se menja ekran zajedno sa jedinicom u kaseti i cena je neka astronomska tipa cca 2k EUR, mozda i vise. A ovako po oglasima mozes da naletis na ekran za oko 300 evra, ali nema garancije da i on nece imati tu falinku ili da je nece dobiti.

• Test Drive
  • *
« Odgovor #5 poslato: 27. Nov, 2021. 09:46 »
Pokusavao sam da postavim sliku ovde, ali je prevelika, a radio je amundsen, zvao sam u ovlasteni da pitam za to staklo, sve u kompletu mora ići i dodje 1200eur..  :o, sto je i previse.. Ja se nadam samo da neće biti problema pri radu. A moze li ovaj moj da učitava video, nekad kad vozim djecu pustio bi crtani il nesto..  :)

Na mreži dixon

« Odgovor #6 poslato: 27. Nov, 2021. 10:20 »
Постоји начин, пусти пп ако си заинтересован :)

• Test Drive
  • *
« Odgovor #7 poslato: 27. Nov, 2021. 12:14 »
Brisi inbox, ne mozes primiti poruke.  :))

Na mreži dixon

« Odgovor #8 poslato: 28. Nov, 2021. 17:52 »
Пусти поруку на whatsapp, нисам при компу а тт ми не обрише поруке како треба.

+381665747336

Van mreže T@ree

« Odgovor #9 poslato: 29. Nov, 2021. 00:00 »
Moze se pustati video dok automobil stoji. Za video u voznji je potrebno kodiranje. Profesionalnija verzija je da neko ko ima VCP dijagnostiku to iskodira ili neko sa ovim mobilnim dijagnostikama kao sto su Carly ili OBDeleven.

Na mreži dixon

« Odgovor #10 poslato: 29. Nov, 2021. 00:14 »
На mib2 STD не може. На high unit-у (у шкоди га зову "columbus") може у месту а за вожњу се кодира, а на STD (у шкоди верзију са навигацијом зову "amundsen", а без навигације "bolero") једино преко 'android auto' може да се пусти видео и никако другачије

Van mreže T@ree

« Odgovor #11 poslato: 29. Nov, 2021. 18:37 »
Tacno, mislio sam da je Columbus pa sam zato napisao.

Van mreže Djole1996

« Odgovor #12 poslato: 29. Dec, 2021. 11:53 »
Pokusavao sam da postavim sliku ovde, ali je prevelika, a radio je amundsen, zvao sam u ovlasteni da pitam za to staklo, sve u kompletu mora ići i dodje 1200eur..  :o, sto je i previse.. Ja se nadam samo da neće biti problema pri radu. A moze li ovaj moj da učitava video, nekad kad vozim djecu pustio bi crtani il nesto..  :)

https://www.cars-equipment.com/en/shop/parts-8/oem-a2c0161250101-lcd-display-for-navigation/?tpl=product_detail

Slučajno naleteh na ovaj sajt, možda ovo može da bude rešenje za te linije na ekranu
  • Vozi: Škoda Octavia RS 2018.

Na mreži AleksandarAca

« Odgovor #13 poslato: 29. Dec, 2021. 12:01 »
Da, da za linije mora novi display. Meni su menjali u Passatu ovaj veci ekran od 9.2 inca.