Autor Tema: OBD kodiranje  (Pročitano 2214 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže branko.kotorZapočeo temu

OBD kodiranje
« poslato: 29. Nov, 2021. 06:37 »
Od skoro moguce kodiranje putem OBDELEVEN.
Za sada otkljucao VRS temu instrument table, prikaz snage, obrtnog momenta, pritiska u gumama na instrument tabli, temperature ulja u mjenjacu, ulja u motoru i rashladne tecnosti, kolicina goriva u litre do punog tanka, aktivacija drl na infotainment sistemu, zakljucavanje automobila dok radi, a kad je kljuc izvan auta, deaktivirao sam prskalice za farove, upozorenje za pojaseve

Ono sto nije uspjelo, iako je pisalo da jeste je senzor g sile, zakucavanje kazaljki prilikom kontakta, video u pokretu.
I dalje je sve fresko, pa se ocekuje svaki dan sve vise otkljucanih opcija, i da radi sve bolje.

Na mreži AcoSk

Odg: OBD kodiranje
« Odgovor #1 poslato: 29. Nov, 2021. 18:11 »
Branko, sta je fresko? Koji auto si kodirao?

« Odgovor #2 poslato: 29. Nov, 2021. 18:13 »
Fresko znaci svjeze.
Oktavija, 2021.

Na mreži AcoSk

« Odgovor #3 poslato: 29. Nov, 2021. 18:33 »
Znam da je fresko isto sto i sveze hahaa.. nisam na to mislio, nego sta je fresko tj. koji auto
Ok, sad je jasnije, pises to zbog SFD zastite... Znaci sad moze

Van mreže T@ree

« Odgovor #4 poslato: 29. Nov, 2021. 18:39 »
Od skoro moguce kodiranje putem OBDELEVEN.
Za sada otkljucao VRS temu instrument table, prikaz snage, obrtnog momenta, pritiska u gumama na instrument tabli, temperature ulja u mjenjacu, ulja u motoru i rashladne tecnosti, kolicina goriva u litre do punog tanka, aktivacija drl na infotainment sistemu, zakljucavanje automobila dok radi, a kad je kljuc izvan auta, deaktivirao sam prskalice za farove, upozorenje za pojaseve

Ono sto nije uspjelo, iako je pisalo da jeste je senzor g sile, zakucavanje kazaljki prilikom kontakta, video u pokretu.
I dalje je sve fresko, pa se ocekuje svaki dan sve vise otkljucanih opcija, i da radi sve bolje.
Zakucavanje kazaljki ne radi ni preko long codinga ni preko aplikacija ni na Golfu 8 ni na Octaviji 4. Probaj drzati dugme za paljenje multimedije 30 sekundi dok se ne restartuje trebao bi video u voznji proraditi.

Van mreže milosgranice

« Odgovor #5 poslato: 29. Nov, 2021. 21:19 »
To košta brat bratu bar 600
  • Vozi: fabia 1.9sdi

« Odgovor #6 poslato: 30. Nov, 2021. 04:23 »
Probao sam, ne radi. Fajl se vidi u folderu, vidi se i thumbnail, ton ocita, ali se video uopste ne pokrene.

Na mreži dixon

« Odgovor #7 poslato: 30. Nov, 2021. 11:35 »
Ма MIB 3 је тешко смеће од уређаја, закуцава и багује само тако

Van mreže Vladimir1971

« Odgovor #8 poslato: 11. Jul, 2022. 10:15 »
Ne znam za ostale, kod mene radi savrseno.Odblokirao sam VIM preko OBD-a, i radi perfektno.Kao i BranoKotor, ubacio sam RS kokpit, iskljucio upozorenje za pojas, zadnja dnevna svjetla sam ukljucio, a cekam prepoznavanje znakova i povecavanje boja enterijera sa 5 na 30. Sto se tice videoa, skidam ih sa youtube-a (MP4, 720p), slika je odlicna i nema nikakvog kocenja i bagovanja.
  • Vozi: Skoda Octavia 2.0 TDI 2020 110 KW Style

Na mreži m@c|-|oR

« Odgovor #9 poslato: 08. Apr, 2023. 16:29 »
Može li cornering light da se aktivira na neki način na A8?
  • Vozi: Superb III FL, 2.0 TDI 4x4

Na mreži dixon

« Odgovor #10 poslato: 13. Apr, 2023. 12:43 »
Moze, 066/57-47-336

Pretraga foruma [Google]