Autor Tema: Mrzne sofersajba sa unutrasnje strane,i kad je zima zna se kondezacija stvorit  (Pročitano 815 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže ZaraZapočeo temu

• Test Drive
  • *
  • Ugled: 1
Pozdrav ljudi moze mala pomoc?Kada mi sofersajba smrzne sa vanjske strane zna mi smrznut i sa unutrasnje ili ako je zima napolju dosta puta zna bit da na donjoj strani bude vode tj od kondezacije.Jeli moguce da nije dobro postavljena pa negdje pusta ili sta je vec.
  • Vozi: Skoda octavia 2.0 TDI 4x4(2011) Skoda Octavia 1.8 tsi(2010)

Van mreže GarazaGpp

• Ambition
Ako je menjana, jel ugradjena nova ili polovna?
  • Vozi: Skoda Octavia A5 1.9

Van mreže lipovaccc

• Laurin&Klement
  • Ugled: 68
Osim da l soferka pusta treba se obratiti pažnja da l jos negde voda ulazi.
Prvo proveri da l ti je mokar patos i svi tepisi u autu.
  • Vozi: Škoda Fabia 1,2 htp 2005god

Van mreže GarazaGpp

• Ambition
Osim da l soferka pusta treba se obratiti pažnja da l jos negde voda ulazi.
Prvo proveri da l ti je mokar patos i svi tepisi u autu.
Da ovo zna takodje biti problem, u slucaju da su zapuseni kanali za odvod vode
  • Vozi: Skoda Octavia A5 1.9

Van mreže ZaraZapočeo temu

• Test Drive
  • *
Potpuno sam zaboravio da sam imao problema sa suvozacevim vratima cim kisa padne nakupi se vode izmedju kedera i plastike i onda ta voda stoji nit ulazi unutra niti ista.]
  • Vozi: Skoda octavia 2.0 TDI 4x4(2011) Skoda Octavia 1.8 tsi(2010)

Van mreže mar_cog

• RallyeSport
  • Ugled: 5
Bukvalno na istom mestu mi je ulazila voda u feliciji i imao sam isti problem. Resio sam ga tako sto sam skinuo tapacirung vrata i video da je najlon pocepan. Umesto najlona zalepio sam neku traku iz lidla koja ke slicna zivoj gumi, zatvorio sve otvore i vratio tapacirung. Od tad je sve suvo, nema kondenza, vlage i slicno. Problem je sto kad se voda sliva sa stakla negde usput prelazi sa unutrasnje strane vrata i ne izlazi kroz vrata dole nego izmedju tapacirunga i vrata. Evo i neka fotka da vidite o cemu se radi:
  • Vozi: Skoda Fabia Combi 1.9TDI

Van mreže observer

• Laurin&Klement
  • Ugled: 15
Proverite i rupice za odvod u donjem delu vrata a takodje bi i kederi trebali da imaju rupice, ako su fabrički predviđene (meni je moja Fabija prokisnjavala dok nisam izbio napola formirane rupe u kederima - fabricki propust, rupice su bile kao bušačem za papir načete ali nisu do kraja završene. Dok to nisam uradio, Fabija mi je imala mokro suvozačko sedište posle svake kiše).
  • Vozi: VW Golf 7 1.2 TSI Trendline 2017