Autor Tema: Kupovina: VCDS (VAG-COM) KKL OBD II dijagnostika za VW SEAT AUDI SKODA  (Pročitano 39960 puta)

0 članova i 15 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže milosgranice

Odg: Kupovina: VCDS (VAG-COM) KKL OBD II dijagnostika za VW SEAT AUDI SKODA
« Odgovor #165 poslato: 05. Nov, 2020. 09:08 »
Nemoj mi zameriti, ali ako ne mozes da skines ove fajlove, nemoj cackati sam oko kodiranja nista.

Ne zameram ništa, volim ja da čačkam, nekad uspem dosta puta ne, ne plašim se ako nešto zeznem i iz toga ću da naučim nešto ali ne odustajem, kodiraću bez ovoga  =))
  • Vozi: fabia 1.9sdi

Na mreži dixon

« Odgovor #166 poslato: 05. Nov, 2020. 11:05 »
Могу окачити и на gdrive, шаљем касније линк

Van mreže manpg

« Odgovor #167 poslato: 01. Dec, 2020. 01:09 »
Pozdrav ljudi vidim da pricate o vcds dijagnostici.ja imam vcds 15.7.1 originalnu i imam jako veliki problem,a to je da sam ostao bez originalnog kabla vag com 15.7.1
Da li mozete da mi pomognete i savjetujete da li moze neki drugi kabal da bude kompatibilan jer ovaj originalan kabal ne mogu nigdje da nadjem?
Svaki odgovor i savjet je dobro dosao.Hvala Vam puno.
  • Vozi: golf 6

Na mreži Bingodalton

« Odgovor #168 poslato: 01. Dec, 2020. 08:33 »
Tu je kabel jedini originalni i to placas, softver skines originalni sa sajta.
Pomoci nema. Ili novi original ili klon u softver za klon.
  • Vozi: Skoda Superb 2.0 TSI 280 4x4

Van mreže gremlin023

« Odgovor #169 poslato: 20. Dec, 2020. 20:46 »
Postovana gospodo,da podelim i ja neka svoja iskustva u vezi sa VCDS-om.
Vlasnik sam kineskog kabla,KKL VAG-COM for 409.1(kabal je plave boje),svasta sam pokusavao da bih skinuo,krekovao i u potpunosti registrovao VCDS ali uzalud......i konacno,nasao sam verziju VCDS LITE 1.2 programa koja je u potpunosti registrovana i aktivirana bez da se krekuje ili bilo sta drugo uradi,samo se instalira poveze sa autom,podese se portovi,MORA da se odradi OBAVEZNO jedno skeniranje(bilo koje na autu,ja sam odradio za airbag) zatim se proveri u ABOUT opciji i tu se vidi da je verzija FULL.Posle toga moze da se radi kompletno skeniranje i sve ostalo sto je potrebno.
Jedina stvar koju morate da uradite priliko instalacije  je da na 10 minuta ugasite antivirus program,kada se instalacija zavrsi antivirus ponovo upalite,skenirajte instaliranu verziju,antivirus nista nece pronaci.
Inace program sam instalirao na laptopu na kom je instaliran windows 7 ultimate 64 bit-a.kod mene radi provereno.
Kome je potreban program neka se javi privatnom porukom rado cu mu poslati.
  • Vozi: Polo 1.4 2008 godiste

Na mreži netix

« Odgovor #170 poslato: 23. Dec, 2020. 20:14 »
pusti meni link
  • Vozi: 1.9tdi avb 74kw

Van mreže gremlin023

« Odgovor #171 poslato: 23. Dec, 2020. 20:33 »
pusti meni link

Posalji mi mail,pa cu ti poslati u attachmentu,imam ga na racunaru,skinuo sam ga ne verujem da vise link i postoji.

Van mreže bgdvinko

« Odgovor #172 poslato: 24. Dec, 2020. 17:49 »
Pa taj kabl kkl 409.1 moze jedino sa tim vcds LITLE 1.2 ali ti je to skroman rad, odnosno imas samo neke osnovne radnje, brisanje gresaka isl. Bilo sta ozbiljnije nemozes odraditi sa tom kombinacijom.
  • Vozi: Skoda fabia 1.2 htp 2007...Seat Leon copa 1.4 tsi 2012

Van mreže gremlin023

« Odgovor #173 poslato: 24. Dec, 2020. 18:00 »
Pa taj kabl kkl 409.1 moze jedino sa tim vcds LITLE 1.2 ali ti je to skroman rad, odnosno imas samo neke osnovne radnje, brisanje gresaka isl. Bilo sta ozbiljnije nemozes odraditi sa tom kombinacijom.

To si u pravu,radi jedino sa lite 1.2 verzijom,ali i tu verziju kada skines sa njihovog sajta moras da platis da bi bila skroz otkljucana,ne rade joj sve funkcije.Ako sam dobro video cena joj je 99$,ja sam uspeo da skinem verziju lite 1.2 koja je krekovana i sve funkcije na njoj rade,kao da je placena i registrovana,na sajtu sa kog sam je skinuo vise ne moze da se skida,obrisana je.
Za kucnu varijantu radi odlicno,brise vecinu gresaka a veruj mi moze i mnogo vise.

Van mreže milosgranice

« Odgovor #174 poslato: 24. Dec, 2020. 19:00 »
KKL može da radi  fijat grupu i moze  punjenje kazaljki na vozilima do 2005 koja podrzavaju to

Na mreži netix

« Odgovor #175 poslato: 24. Dec, 2020. 19:33 »
vcds lite je osiromašena verzija za vag do 2006 god i rade na kkl interfejsu koji je na aliju 2.5e

No Generic OBD-II
Won't work with CAN-Bus vehicles
Fewer fault code definitions and label files
No Advanced Measuring Blocks
No Acceleration Measurement

• Vozi: 1.9tdi avb 74kw

Van mreže Karlheinz

« Odgovor #176 poslato: 30. Dec, 2020. 22:29 »
To si u pravu,radi jedino sa lite 1.2 verzijom,ali i tu verziju kada skines sa njihovog sajta moras da platis da bi bila skroz otkljucana,ne rade joj sve funkcije.Ako sam dobro video cena joj je 99$,ja sam uspeo da skinem verziju lite 1.2 koja je krekovana i sve funkcije na njoj rade,kao da je placena i registrovana,na sajtu sa kog sam je skinuo vise ne moze da se skida,obrisana je.
Za kucnu varijantu radi odlicno,brise vecinu gresaka a veruj mi moze i mnogo vise.
Obrisana ti je poruka gde šalješ link za krekovanu verziju, to ne može ovde javno da se šalje.
  • Vozi: OctaviA5 1.9TDI 2008 Elegance+

Na mreži dixon

« Odgovor #178 poslato: 06. Jan, 2021. 16:22 »
@milosgranice не ради 2020 возила... Имао сам исти, STM32F405 ARM чип у њему био. Камери А5 не може уопште да приступи, односно нема lcode helper па ти малтене ништа и не значи приступ без обележених битова... Ок варијанта за зезање на свом ауту, али ништа даље од тога. Може да среди неке ситнице, нпр. corner светла, потврда сиреном за закључавање и сличне глупости, али напредна кодирања не може да одради. Једино са оригиналом сам успео да кодирам нове А5 камере за lane assist са ознаком 2Q0, односно возила 2019-2020...

Van mreže milosgranice

« Odgovor #179 poslato: 06. Jan, 2021. 16:32 »
Kako ne može kad može da radi sa originalnim softverom, može da se apdejtuje. Uzeću ga ja da probam malo zezanje.