Pretraga [Google]

Autor Tema: Zimski pneumatici  (Pročitano 225 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Dare79Započeo temu

Zimski pneumatici
« poslato: Januar 11, 2022, 17:00:17 posle podne »
Pozdrav forumaši,
Hteo bih da mi pomognete u izboru zimskih guma za škodu karoqa,svaki predlig sugestija ili bilo sta biće mi od pomoći.
Hvala vam unapred :)
  • Vozi: Karoq

Na mreži Buca Skoda Mladenovac

Odg: Zimski pneumatici
« Odgovor #1 poslato: Januar 11, 2022, 17:10:41 posle podne »
Sto se mene tice najbolje su Conti WinterContact ts 870, na Octaviji su mi ts 860 odlicno se ponasaju predpostavljam da su 870 jos bolje.

Ako je budzet manji, sava eskimo hp2 skroz korektne, sa Yeti 4x4 nema gde nisam prosao, a namerno sam se ukopavao  :)).
  • Vozi: VAG

Van mreže hardmax

« Odgovor #2 poslato: Januar 11, 2022, 17:37:51 posle podne »
Gume su postale opasna filozofija stim sto svako durugacije rezonuje. Ja bi istako da guma koja je dobra na putničkom auto u jednoj dimenziji može da nude totalni promašaj u drugoj dimenziji posebno kada je SUV u pitanju.

Ovo je iz mog iskustva dosadasnjeg za limuzine Michelin Alipine najtiša guma koja ima odlične performanse na svim podlogama.
Za SUV kada budžet ne bi bio problem ja bih sigurno uzeo Nokian SUV 4.

Sa obzirom da sam hteo da ustedim uzeo sam Winter 1 Tigar za SUV najjeftinija i odlična guma za sneg i mokar kolovoz.
Po meni je jedina mana sto je bučna na su em na većim brzinama.

• Vozi: Škoda Karoq 1.0 TSI

Na mreži Buca Skoda Mladenovac

« Odgovor #3 poslato: Januar 11, 2022, 18:24:23 posle podne »
Slazem se da je jedna guma dobra u jednom a losija u drugom segmentu. Ali sa premijum gumama tesko da moze da se pogresi.

Sto se tice tigar wintere, po mom misljenju tesko djubre, dobra samo za izlazak iz dubokog snega, upravljivost i kocenje na snegu i mokrom, velika 0.
  • Vozi: VAG