Autor Tema: Levi retrovizor, koji dzek???  (Pročitano 438 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže m1987Započeo temu

Levi retrovizor, koji dzek???
« poslato: 04. Feb, 2022. 10:46 »
Pozdrav saborci

Treba da kupim retrovizor, levi, električni, pa me kolega BUCA pita da li je dzek kocka ili pravougaonik, da zna čovek šta da pošalje

E sad moje pitanje je, da li ja ikako mogu da saznam koji je u pitanju a da ne skidam tapacirung...

Jer nemam nešto vremena, a nije mi baš zapelo jer vozim drugi auto, pa sam mislio da dobavim taj retrovizor pre no što ga oteram majstoru da mi reši sve djuture sa diskovima i malim servisom....a sve to razume se zbog tehničkog i registracije

U pitanju je škoda fabia 1.2 htp 2003 god

• Vozi: skoda fabia 1.2htp

Van mreže pajapop

Odg: Levi retrovizor, koji dzek???
« Odgovor #1 poslato: 04. Feb, 2022. 18:04 »
Pre par godina sam ja na svojoj takvoj fabiji menjao desni retrovizor zena ga pokidala iduci u rikverc). Do duse moja je Sedan verzija, ali napred je ista kao tvoja..Nadam se. I sta se desava...okrenem par radnji, i nadjem...traze broj sasije i odem i kupim. Odem do vikendice, tamo ga sredim, ofarbam, izlakiram i krenem da ga montiram. Kad...originalni kabl koji je bio na retovizoru je dug jedno, pola metra sa kockastim dzekom, a ovaj sto su mi dali (po broju) ima kablic od oko 20cm i sa cetvorouglastim dzekom....Uopostre nije za moju Fabiju, vec za ko zna koju...Al dobro, ja sam iskoristio originalni kabl, malo ga skratio, namestio zenske buksne, nasao koja je koja zica za sta i povezem ga na novi "originalni" retrovizor.  Tako da je kod tebe najverovatnije taj sa kockastim dzekom, ali sva iznenadjenja su moguca.... ;)
  • Vozi: Škoda Felicia 1.3 lx 43kw 2001, Škoda Fabia 1.2 htp 47kw (6Y3) sedan 2003.

Van mreže Buca Skoda Mladenovac

« Odgovor #2 poslato: 04. Feb, 2022. 18:37 »
Sa caletom mojim si pricao. Fabia do 2004 ima kockasti, od 2005 tj restajling ima pravougaoni osim kad ima 4 podizaca tad moze da ima i kockasti i pravougaoni zavisno od godine i modela motora podizaca.
  • Vozi: Octavia vRS mk1

Van mreže m1987Započeo temu

« Odgovor #3 poslato: 04. Feb, 2022. 21:28 »
Super... Veliko hvala
  • Vozi: skoda fabia 1.2htp