Autor Tema: Servis za Superb-a  (Pročitano 3528 puta)

maradona, Skorpion (+ 1 sakrivenih) i 21 gostiju pregledaju ovu temu.

Na mreži wkobreZapočeo temu

Odg: Servis za Superb-a
« Odgovor #15 poslato: 08. Apr, 2022. 21:24 »
Sto se Mome tice ja imam samo reci pohvale. Kada sam kupovao auto zvao sam ga prvi put da pogleda da li vredi uzimati, iznos usluge pregleda je skinuo sa racuna prilikom prvog servisa posle kupovine tako da je pregled bio besplatan. Servisira i DSG i klime. Sto se tice donosenja delova i ulja, ja to do sada nisam radio ali mislim da ne bi predstavljalo problem. U svakom slucaju pozovi ga i dogovori se. Smatram da je covek strucan, posten i ozbiljan, nece ti "pogadjati" u cemu je problem pa da ti menja deo po deo dok ne ubode u cemu je problem kao sto mnogi rade.

Konačno sam odradio servis, hvala PUNO na preporuci za Momu, čovek je stvarno legenda! Mnogo je fin, voli da popriča i da savet. Čak me je zvao da kaže kako nešto nije potrebno raditi (ukoliko se ja složim) da ne uzima pare bezveze. Svaka mu čast na tome.
Definitivno ću kod njega održavati auto.
Ako je neko u potrazi za servisom kao što sam ja bio, dajte čoveku šansu, mislim da se nećete pokajati.
  • Vozi: Škoda Superb combi 2.0tdi 150hp L&K

Na mreži Urra

« Odgovor #16 poslato: 01. Apr, 2025. 16:19 »
Da ne otvaram novu temu, jel i dalje važi preporuka za AS Moma? Ko njih sam dobio mnogo povoljniju ponudu za veliki servis od jednog drugog Škoda servisa na Novom Beogradu (takođe je u pitanju neovlašćeni sevis).
  • Vozi: Škoda Octavia 2.0 TDI 2017

Na mreži maradona

« Odgovor #17 poslato: 01. Apr, 2025. 17:30 »
Wkobre i ja se znamo privatno, pa mi je preporučio Momu. Radio sam već servis kod njega i evo baš sutra radim opet, pa mogu fotkati račun čisto ako nekog zanima cena. Moma je izuzetno prijatan čovek, ljubazan i maksimalno profesionalan. Skuplji je recimo nego prošli servis gde sam održavao, ali vredi svaki dinar.

Edit: Ako si pitao za cenu one prekoputa Lidla u 61om nije ni čudo što je povoljniji, meni su oni za vel servis tražili skoro 900e
  • Vozi: Škoda Superb 3 140KW TDI DSG

« Odgovor #18 poslato: 01. Apr, 2025. 17:47 »
Par prijatelja i jedan kolega su na moju preporuku otišli kod njega, i više ga nisu menjali.
Imam samo reči hvale i najiskreniju preporuku.  :RR)

Na mreži Urra

« Odgovor #19 poslato: 01. Apr, 2025. 18:00 »
Hvala obojici na brzim odgovorima  :)

@maradona - jeste, taj servis je u pitanju, a meni su tražili 50e manje od tebe. Okači račun ako ti nije teško, hvala  bravo2
  • Vozi: Škoda Octavia 2.0 TDI 2017

Na mreži Skorpion

« Odgovor #20 poslato: 01. Apr, 2025. 23:25 »
I mene zanima, treba da radim uskoro mali servis na 1.6 TDI i hocu da zamenim ulje u manuelnog menjaca. Do sada sam auto odrzavao u ovlascen, ali obzirom da izaslo iz garancije trazim alternativu. Da li Moma radi azuriranje SW ?
  • Vozi: Škoda Octavia A7 Style 1.6 TDI 85Kw

« Odgovor #21 poslato: juče u 08:52 »
Sve navedeno može kod njega da se uradi, osim update firmware-a/software-a koliko se meni čini. Ali da se to proveriti telefonom.
Ima dosta drugih tema o tome gde može.

Na mreži maradona

« Odgovor #22 poslato: juče u 16:07 »
I mene zanima, treba da radim uskoro mali servis na 1.6 TDI i hocu da zamenim ulje u manuelnog menjaca. Do sada sam auto odrzavao u ovlascen, ali obzirom da izaslo iz garancije trazim alternativu. Da li Moma radi azuriranje SW ?
Proverio danas sa Momom, ne radi update koji tebi treba.

Mali servis, sa kompletnim pregledom, me izašao 21.400din.
  • Vozi: Škoda Superb 3 140KW TDI DSG