0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Vozim 1.6 TDI oko 2 godine. U početku sam bio razočaran zbog čestih regeneracija DPF-a u gradu i dizanja nivoa ulja (nesagorelo gorivo od prekinutih regeneracija). Međutim osnovni problem je u našim majstorima i nepozavanju novih tehnologija. U istom servisu su mi objasnili da dizne na 1.6 TDI CR motoru, načelno treba očistiti i kodirati prema radu motora na svakih oko 100000km, i onda nemate nikakvih problema sa DPF filterom. Problem pravi i EGR koji je meni otkazao na oko 110000km. Nakon zamene EGR ventila i sa dobrim diznama auto jako malo troši, lepo ide i dosta je tih na svim obrtajima. Ali definitivno mu ne prija stalna gradska vožnja. Ako se vozi mešovito i dobro održava, vrlo zahvalan.
I meni je dijagnostika kod mog majstora pokazivala da su dizne u redu. Međutim, kod Žeravice tri dizne su bile katastrofa, a jedna je mogla da prođe. Pritom naglašavam da nijedna dizna nije otkazala, samo su bile prljave i raštelovane. Oni ih skinu, očiste (neznam kako), zamene podloške, vrate na auto , prikače na njihov kompjuter i u vožnji ih kodiraju u različitim režimima. Nakon toga auto je radio primetno bolje i smanjio je potrošnju realno za 0.5-1 lit.Nakon toga su i regeneracije drastično smanjene. I njihov savet je izbegavati male, neproverene pumpe. Jedan rezervoar lošeg goriva može da napravi veliku štetu...