Pretraga foruma [Google]

Autor Tema: Kako podesiti pritisak u gumama  (Pročitano 1862 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže dzemailZapočeo temu

Kako podesiti pritisak u gumama
« poslato: 08. Maj, 2022. 13:18 »
Kako sam stavio letnje gume na skodi A7 1.6 TDI upalila se zuta lampa da je pritisak u prednjoj levoj gumi manji. Naduvao sam gume ali i dalje stoji da postoji problem sa levom prednjim tockom. Auto nema dugme na kontrolnoj tabli da se uradi podesavanje TMPS a orignalni navigacioni sistem je zamenjen kineskom navigaciom koja ima android app TMPS ali koliko vidim ona nija povezana sa senzorima i nista se ne desava kada probam da podesim TMPS. Kako ovo da resim.
  • Vozi: oktavia

Van mreže Zox024

Odg: Kako podesiti pritisak u gumama
« Odgovor #1 poslato: 08. Maj, 2022. 13:40 »
Drugar ili dugme SET ili na navigacionom uredjaju ako nemas dugme ili servis ako si vec zamenio fabricki sa kineskim

Na mreži MAKS

« Odgovor #2 poslato: 09. Maj, 2022. 09:27 »
To dugme bi trebalo da se nalazi skroz dole .Poslednji red na konzoli dole kod rucice menjaca. Drzis pritisnuto nekoliko sekundi i ono prestaje da blinka.
  • Vozi: OCTAVIA 1.6 2012 ELEGANCE

Van mreže dusanboss

« Odgovor #3 poslato: 25. Sep, 2023. 21:56 »
Da li je neko menjao baterije u senzorim pritiska? Koja baterija ide? Ili se manja ceo senzor?
Često mi izbacuje pad pritiska uvek u jednom točku iako je pritisak OK pa predpostvljam da je do baterije?
  • Vozi: Octavia III

Van mreže dusanboss

« Odgovor #4 poslato: 25. Sep, 2023. 22:35 »
Greška. Koliko vidim Octavia 2017. ima ovaj drugi sistem koji radi preo ABS-a . Što bi tu moglo da pravi problem?

Van mreže hirurg

« Odgovor #5 poslato: 26. Sep, 2023. 06:37 »
Pozdrav. Morao bi da zakacis na dijagnostiku da vidis sta je. Moguce da je abs senzor otisao. Ovako je gatanje. Jel tebi izbacuje koji je tacno točak upitanju?

Van mreže dusanboss

« Odgovor #6 poslato: 26. Sep, 2023. 13:52 »
Pozdrav. Morao bi da zakacis na dijagnostiku da vidis sta je. Moguce da je abs senzor otisao. Ovako je gatanje. Jel tebi izbacuje koji je tacno točak upitanju?
Da, izbacuje uvek za zadnji levi točak. Mislim par dana, nedelju kad ga resetujem ne izbacuje i onda opet izbaci.

Van mreže dusanboss

« Odgovor #7 poslato: 26. Sep, 2023. 14:46 »
Ma izgleda da ipak ima ove senzore u gumam. Navodno ovaj sitem preko ABS-a ne može da odredi koja guma nije naduvana. A vidim da i da se prodaju senzori za Škode.

Na mreži MAKS

« Odgovor #8 poslato: 26. Sep, 2023. 16:38 »
Zameni tu gumu stavi  je napred i na taj nacin ces proveriti u cemu je caka. Mozda je guma negde retka, ili si je negde malo probusio, ili je felna porozna.
Ja imam senzore na zimskim gumama to jest felnama i gumama ,ali kod mene sistem radi na drugi nacin nego kod tebe. Imas po internetu pun djavo senzora za tockove. Mislim da idu od 20 do 40 eura po komadu pa vidi.
  • Vozi: OCTAVIA 1.6 2012 ELEGANCE