Autor Tema: Nezadovoljstvo sa Alpros-om  (Pročitano 1324 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže mikipZapočeo temu

Nezadovoljstvo sa Alpros-om
« poslato: 08. Jul, 2022. 11:25 »
Postovanje,

imao sam dva-tri manja udubljenja (od nekoliko mm) na zadnjim desnim vratima, bez ostecenja farbe i posto me je to nerviralo odlucio sam da aktiviram Kasko i odvezem auto u Alpros u Rakovici da mi to urade. Kad mi je auto stigao video sam da je farba razlicita bar 2-3 nijanse izmedju zadnjih desnih i prednjih vrata, kao i zadnjeg dela (videti sliku). Inace, mi je ta strana cela farbana pre 2-3 godine zbog nekog cesanja. Zalio sam se i oni su rekli da dovezem auto, ali u startu me ubedjujuci da je to sigurno u redu. Auto sam odvezao, ali mi je tamo receno da je to u redu po njima i da oni jedino mogu opet da prefarbaju ta vrata ali bez ikakave garancije da ce biti mozda cak i gore. Auto je inace star 6 godina.

Iskreno, ja sam u soku da je nesto ovako moguce i da se tu nista ne moze uraditi. Zalio sam se i drugim instancama ali oni ne zele tu nista da ucine, a ja sad moram da idem u neki drugi servis da farbam auto ponovo. Moram reci da sam jako razocaran Alprosom, pre svega njihovim odnosom prema meni kao kupcu (koji nikad nije u pravu), a i ovim kako su uradili farbanje na kraju.