Sto se tice kvaliteta Toyota je br1, ispred Honde sigurno. Kod nas daju 10god garancije sto nijedan drugi brend nema. E sad cena, lepota, performansi...jbg dobijas pouzdan auto.
Sto se Superb-a tice izgleda sve je sreca ili kako se zalomi. Naravno nije to opravdanje jer ipak auta su skupa a Superb je vrh kod Skode tako da ovakvi propusti nisu dozvoljeni. Moj je 2016, farovi ne magle(kod mene su bi xenon nisu led) trenutna km je 66k km i pumpu nisam menjao. Sta se "cvrci: tice i kod mene se pojavi od zadnje klupe je dolazio zvuk koji mi je uzasno isao na stulac. Prijavio u servis (to je bilo na 25k km) dosao serviser samnom,seo na zadnje sediste a dosla i devojka koja radi u prodaju Skode. Pronasao je gde je bio problem, stavili neku gumicu (mislim da se zvuk pravio na mesto gde se pricvrcuju zadnja sedista sa metalom) naplatili mi 25eu i do danas nemam nikakav cvrcak.Nije 25eu nikakav trosak mada mislim da nije bilo fer sa njihove strane jer je auto bio van garancije 7 dana i presao samo 25k km i verojatno je bila njihova greska ali dobra. Za sve ostalo sam prezadovoljan sa Superbom i kako su sva nova auto totalno nerazumno poskupela a moj ima samo 65k km sigurno ga necu menjati. Moj savet je daj Superbu sansu. Idi prijavi te "cvrcke" mozda se to lako sredi(kao u moj slucaj) i vozi ga. Mozda problemi tu ce stati da ne das skoro novi auto za dosta male pare nego sto ces dati da kupis nov. Srecno.