Autor Tema: Ventilacija u kabini  (Pročitano 952 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže milosn8Započeo temu

Ventilacija u kabini
« poslato: 02. Sep, 2022. 12:16 »
Pozdrav kolege,

Da li može neko da mi preporuči majstora u Novom Sadu ko bi mogao da pogleda oko ventilacije.
Naime imam problem, ventilator osetno slabije duva, proverio sam oseti se vazduh na sve strane ali samo mnogo slabije radi.

Pa bi mi trebala vaša pomoć ukoliko imate nekoga ko bi to mogao da pogleda.

Hvala unapred!

Van mreže mar_cog

Odg: Ventilacija u kabini
« Odgovor #1 poslato: 02. Sep, 2022. 13:43 »
Imas PP
  • Vozi: Skoda Fabia Combi 1.9TDI

« Odgovor #2 poslato: 02. Sep, 2022. 14:09 »
Hvala ti, sad sam ponovo proveravao, izgleda da nije do ventilatora nego do onih klapni što zatvaraju vazduh (ili do nečega trećeg)
Na primer, kad se stavi na hladno skroz on duva super kao i ranije, a kako povecavam temperaturu on sve manje duva i na kraju kad se stavi na najtoplije ne izlazi vazduh uopste...

Van mreže Karlheinz

« Odgovor #3 poslato: 06. Sep, 2022. 11:02 »
  • Vozi: Yeti

Ventilacija u kabini
« Odgovor #4 poslato: 06. Sep, 2022. 12:26 »
juce sam ostavio auto u servisu, na dijagnostici ne prikazuje nikakve greske vezano za kvar tih motorcica sto pokrecu klapne.. Danas su me zvali i rekli da su zamenili filter kabine i da sad radi kako treba, cudno mi je da je do njega bilo ali videcemo. Idem veceras po auto pa javljam.
Ako ne bude opet radilo nekim slucajem probacu ovo. Hvala!

« Odgovor #5 poslato: 07. Sep, 2022. 07:29 »
Resen problem sa restartom na ovaj nacin, hvala mnogo na pomoci. Usput je promenjen filter kabine, iako sam pre neka 3 meseca radio mali servis i zamenio sve filtere, neverovatno je koliko se zaprljao za to kratko vreme.