Autor Tema: Dodavanje dodatnih funkcija posle kupovine.  (Pročitano 7816 puta)

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže StoleFacaZapočeo temu

Odg: Dodavanje dodatnih funkcija posle kupovine.
« Odgovor #30 poslato: 10. Nov, 2022. 14:01 »
Pitali su me za predlog kako da resimo, ja rek'o ili da se ugradi to ako moze ili da smanje cenu za taj deo posto je to 800evrica, nije malo. Videcu sta ce biti.
  • Vozi: Kodiaq 1.5 tsi Style

Van mreže munja23

« Odgovor #31 poslato: 10. Nov, 2022. 14:19 »
Prenesi nam info kada ti se jave. Hvala!
  • Vozi: 2024 Audi A4, 2023 Karoq, 2023 Fabia IV, 2022 Kamiq, 2021 Audi A3

« Odgovor #32 poslato: 10. Nov, 2022. 14:21 »
Da, da, obavezno!  bravo2

« Odgovor #33 poslato: 10. Nov, 2022. 16:01 »
Hoce da kompenzuju na neki nacin, dogovoricemo se u ponedeljak. Ne moze dodatna ugradnja zbog garancije ili sta ti ja znam. Ali voljni su da se dogovorimo nekako.

Van mreže DarkoNS1987.

« Odgovor #34 poslato: 10. Nov, 2022. 16:02 »
Sto se tice ovih “obicnih” led farova situacija je sledeca. Od kako je pocela ova zezancija sa koronom ratom i ostalim, oni su mateix svetla skidali sa opreme i stavljali obican led, sve pod izgovorom da je manje elektronike i da ce brze doci auto. Cene se ne menjaju ako trazis matrix farove vec oni urade neki -paket i skinu matrix koji je “obaveza “ sve pod izgovorom da ce auto stici brze. Ovo znam iz sledecih razloga. U salonu ni jedan superb nije imao matrix farove, ni ambiton ni style paketi. Kada smo seli rekao sam da mi je najbitnije da auto ima matrix posto ne zelim da se vracam na losija svetla koja sam imao u oktaviji. Rekao je ok ali to ce da produzi rok cekanja. Reko ok nema veze ne zurim ja nigde. Nikakva doplata nije bila nista samo sam trazio da se auto naruci sa matrix svetlima. I eto posle dva meseca stigao auto bez obzira na matrix i ostalo sto je bilo naruceno naknadno. Isto tako sada oktaviju ni u style ni u bilo kom paketu opreme, cak ni kao dodatna oprema ne mozes naruciti el zatvaranje gepeka. Kao fale im cipovi. A kod ovih skupljih modela najnormalnije igradjuju.
  • Vozi: Octavia 1.6 tdi 2018. Style

« Odgovor #35 poslato: 10. Nov, 2022. 16:18 »
Sve je ok ako se dogovorimo nekako i taj dogovor se ispostuje. Nije u redu da se precutkuje. Meni auto jeste stigao mnogo ranije nego sto je planirano, ali bez onoga sto je trebalo da ima u opremi i to nije nigde pomenuto. Dal slucajno ili namerno, ne znam, al nije u redu. Mozda jesam noob, al nisam tolika budala.

Hvala, ljudi, na pomoci. Bez vas mozda ne bi ni izvalio. Legende ste!

Van mreže DarkoNS1987.

« Odgovor #36 poslato: 10. Nov, 2022. 16:41 »
Ako mogu da ugrade ja bih to ugradio. Ovo je naravno moje licno misljenje. Mnogo su dobri matrix farovi.

« Odgovor #37 poslato: 10. Nov, 2022. 16:47 »
I ja bih to, ali ne moze. Zbog garancije valjda, ima nekih komplikacija.

Van mreže DarkoNS1987.

« Odgovor #38 poslato: 10. Nov, 2022. 16:49 »
Ne vidim razlog garancije kada sve radis u ovlascenom servisu…. Verovatno ih mrzi da to rade pogotovo sto mora da se radi o njihovom trosku. Kako ti volja, tvoj auto :). U zdravlju ga vozio.

« Odgovor #39 poslato: 10. Nov, 2022. 17:00 »
Pa ja bi to iskreno, ali ne znam kome da se obratim. Pricao sam sa direktorom i kaze da nema sanse zbog 1000 nekih komplikacija. Dal me farba, nemam pojma.

Van mreže fobia24

« Odgovor #40 poslato: 10. Nov, 2022. 17:01 »
Sve moze da se ugradi, pitanje je hoce li da se zezaju sa tim jer naknadno je daleko skuplje nego u startu. Svakako je realnije da te obestete nekako. Fabrika uvek obavesti dilera da kontaktira kupca ako se nesto od opreme menja i trazi se saglasnost. Zato ja uvek insistiram na depozitu i predugovoru. Ovde je pre moguce da je uzrok u dileru iz nekog razloga.

« Odgovor #41 poslato: 10. Nov, 2022. 17:17 »
Videcu sta mogu da uradim u ponedeljak. Hvala!

Van mreže DarkoNS1987.

« Odgovor #42 poslato: 10. Nov, 2022. 17:34 »
Sve moze da se ugradi, pitanje je hoce li da se zezaju sa tim jer naknadno je daleko skuplje nego u startu. Svakako je realnije da te obestete nekako. Fabrika uvek obavesti dilera da kontaktira kupca ako se nesto od opreme menja i trazi se saglasnost. Zato ja uvek insistiram na depozitu i predugovoru. Ovde je pre moguce da je uzrok u dileru iz nekog razloga.
Ovde je diler zeznuo 100%. Ostalo je matrix od ranije. Isto kao sto pise maxi dot. Verovatno imas dikitalni kompit a ne maxi dot.

« Odgovor #43 poslato: 10. Nov, 2022. 19:16 »
Digitalni kokpit sam doplatio sa paketom Safety and Drive, nije ulazio u standardnu opremu.

Van mreže DarkoNS1987.

« Odgovor #44 poslato: 10. Nov, 2022. 20:12 »
Boze sta su oni uradili od style paketa ako si to doplatio…. Koliko si platio auto (ako zelis da kazes naravno).