Autor Tema: Gubitak rashladne tecnosti na posudi  (Pročitano 5770 puta)

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže BrankoJanj90

Odg: Gubitak rashladne tecnosti na posudi
« Odgovor #30 poslato: 30. Jul, 2025. 20:52 »
Ne bih rekao da je cep, jer kad ga otvorim cuje se onaj zvuk kad popusti pritisak… ne znam kako bi mogao da ustanovim dal je egr ? Jedino dijagnostikom da se vide parametri ili ima neka druga opcija? Da napomenem da nisam vidjao nikakav dim na izduv, izduv je bez trunke prljavstine ili neke cadji
  • Vozi: Superb 3 190ks 4x4 DSG

Na mreži Baki1975

« Odgovor #31 poslato: 30. Jul, 2025. 20:55 »
Ne bih rekao da je cep, jer kad ga otvorim cuje se onaj zvuk kad popusti pritisak… ne znam kako bi mogao da ustanovim dal je egr ? Jedino dijagnostikom da se vide parametri ili ima neka druga opcija? Da napomenem da nisam vidjao nikakav dim na izduv, izduv je bez trunke prljavstine ili neke cadji
samo hladnjak egr-a proveriti pa ići dalje
  • Vozi: Skoda oktavia

Van mreže BrankoJanj90

« Odgovor #32 poslato: 30. Jul, 2025. 21:02 »
Jel ima neko za dijagnostiku provereno da radi u Bgu?

Na mreži Baki1975

« Odgovor #33 poslato: 30. Jul, 2025. 21:09 »
Jel ima neko za dijagnostiku provereno da radi u Bgu?
to dijagnostikom nemoze al opet vidi mozda se javi neko iskusniji al samo skidanje pomaze al to je 90% hladnjak egr ili izduvnih gasova
  • Vozi: Skoda oktavia

Van mreže BrankoJanj90

« Odgovor #34 poslato: 30. Jul, 2025. 21:49 »
Ja nesto amaterski poznajem auta znaci ono osnovno znam sve, neke kvarove da prepoznam, ali hladnjak egr i hladnjak izduvnih gasova iskreno prvi put cujem danas da postoji  :) zanima me jesu to delovi koji mogu da se poprave repariraju ili zamena uglavnom? Posto vidim da su lepe cene novih delova