Autor Tema: Hromirana lajsna  (Pročitano 1728 puta)

Avicii, Nikolagavijal, soha93 i 13 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže Canis lupusZapočeo temu

Hromirana lajsna
« poslato: 22. Dec, 2022. 22:57 »
Pozdrav ljudi,

Imao sam nezgodu sa osvezivacem za auto. Iscureo je i hromirana lajsna se odlepila.
sad me zanima, da li je moguce kupiti samo tu lajsnu ili mora ceo deo da se menja?

Koliko vidim ispod je neka vrsta gita/lepka koji se kruni.   

Van mreže Drive_r

Odg: Hromirana lajsna
« Odgovor #1 poslato: 22. Dec, 2022. 23:02 »
Isti problem imam i ja.  Kupuju se samo te lajsne samo ih treba naći..
  • Vozi: Škoda Octavia

Van mreže Canis lupusZapočeo temu

« Odgovor #2 poslato: 23. Dec, 2022. 10:22 »
Hvala na informaciji. S obzirom da sam u Ceskoj, trebalo bi da se to moze naci ovde.

Na mreži MAKS

« Odgovor #3 poslato: 23. Dec, 2022. 15:26 »
Pozdrav ljudi,

Imao sam nezgodu sa osvezivacem za auto. Iscureo je i hromirana lajsna se odlepila.
sad me zanima, da li je moguce kupiti samo tu lajsnu ili mora ceo deo da se menja?

Imas u  radnjama URADI SAM  tu tanku lajsnu pa sam iseci i zalepi.
  • Vozi: OCTAVIA 1.6 2012 ELEGANCE

Van mreže bog_daaan

« Odgovor #4 poslato: 06. Jan, 2023. 16:28 »
Nezgodno je da izgleda isto kao fabrika, nema sanse da se zalepi i ukroji ta hromirana folija, meni je ispod folije koja se takodje odlepila plastika neke belicaste boje, i to je spojeno sa otvorom za ventilaciju, sto znaci kada se menja mora se naruciti citava resetka za ventilaciju, a za to su mi trazili 12k u Auto Čačku pa sam odustao od kupovine. Na auto otpadima je nemoguće naći jer to prvo ode kako mi je čovek sa auto otpada rekao za rent a carove uglavnom...
  • Vozi: Škoda Octavia Mk3 facelift, 2.0TDI 150hp DSG

Na mreži MAKS

« Odgovor #5 poslato: 06. Jan, 2023. 21:11 »
Slikacu ti za sutra pa ces videti. Od kada sam namestio jedno dve godine samo sam jednu tu lajsnu zalepio ponovo.
Inace moj komsija je to isto uradio na superbu. Ali je skidao masku i lepio smrt lepkom.

Na mreži MAKS

« Odgovor #6 poslato: 07. Jan, 2023. 19:27 »
Evo ovako to izgleda u mojoj reziji. Moze da ti se svidja ili ne . Meni je ok .

Van mreže hirurg

« Odgovor #7 poslato: 08. Jan, 2023. 08:32 »
Odlicno izgleda.

Ja imam pitanje oko održavanja hrom lajsni oko prozora. Od hemije za pranje su izgubile za sjaj. Cime mogu da vratim pravvo stanje i da se sija kao novo. Da li ima neka hemija za to ili poliranje? Hvala

Na mreži MAKS

« Odgovor #8 poslato: 08. Jan, 2023. 13:10 »
Imas na netu preparate kojima se odrzavaju hromirani delovi na autu, pa pretpostavljam da bi to moglo da pomogne.

Van mreže hirurg

« Odgovor #9 poslato: 08. Jan, 2023. 13:32 »
Ma vidio sam. Al ne znam sta valja sta ne, da ne bude skuplja pita od tepsije. Mozda reko neko ima iskustvo sa nekom koja radi posao itd :)

Van mreže grapac

« Odgovor #10 poslato: 27. Maj, 2024. 16:49 »
Pozdrav svima,

I kod mene se lajsna odlepila (pokidala na par mesta). U zvaničnom servisu nemaju tu lajsnu menja se ceo deo sa ventilacijom i košta 22.000 din. Ne prodaju samo lajsnu. Odustao sam, pokušaću da lepim
  • Vozi: octavia a7

Na mreži Avicii

« Odgovor #11 poslato: 20. Apr, 2025. 23:38 »
Pozdrav ljudi,

Da li je neko pokusao da rijesi problem sa pomenutom hrom lajsnom? Imam isti problem na svom autu i vec je hrom poceo da se ljusti. Ispod je neka bijela plastika, pa mi je padalo na pamet da li da ogulim hrom skroz, a da onda nadjem hrom foliju i predjem preko lajsne? Da li je neko nesto slicno pokusavao?
Inace, na otpadu na 2 mjesta nadjem ili je ostecena ili je kao kod mene.. ljudi i za takve traze po 40-50e, pa bih radije probao sa folijom jer nista necu dobiti ako opet takvu kupim.
  • Vozi: Octavia A7