Autor Tema: Zanima me da li na Škodu Superb 2018 190 ks DSG može da se zameni cockpit?  (Pročitano 2280 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže maksaaaZapočeo temu

Na škodi za koju se raspitujem je analogni cockpit, da li se to može naknadno zameniti u virtuelni cockpit, koliko košta to i gde može da se uradi ako postoji mogućnost da može  :)
  • Vozi: /

Na mreži Bingodalton

Moze i rekao bih oko 800-1000 ako se ne varam.
Kontaktiraj @dixon
  • Vozi: Skoda Superb 2.0 TSI 280 4x4

Van mreže hirurg

Kod nas je oko 1400e. Bas skupa igranka. E sad treba provjeriti i podrsku racunara i da li ces da dobijes potpuno sve opcije.

Van mreže maksaaaZapočeo temu

Svakako mi ne smeta analogna instrument tabla ali ako vec postoji opcija da se zameni u digitalnu uradio bi, svakako ne ruši performanse auta već vizuelno poboljšava auto, smatram da je analogna instrument tabla loše urađena kod škode
  • Vozi: /

Na mreži Bingodalton

Mora tabla, plus kablic.
Mozda nesto kod glavne jedinice.
Moraju dugmici na volanu.
I kodiranje svega.
Mozda sam malo nize rekao, bese tabla oko 1100, plus sitnice i kodiranje...
« Poslednja izmena: 09. Jan, 2023. 00:50 Bingodalton »

Van mreže hirurg

Pitanje jedno mimo teme. Kako se mjenja rezim voznje:) normal comfort eco i te zajebancije. Nemam taster mode pored mjenjaca. Nekako sam ubacio auto u Eco i sad mibto zivce pojede. A ne znam gdje je opcija.
Hvala ko zna

Na mreži Bingodalton

Pa jedino na centralnom displeju negde u Settings vozila.

Van mreže munja23

Sto se tice ugradnje virtual cockpit-a, predlozio bih vam da pogledate Auto Analizu, Nemanja je ugradjivao kod decka koji je vise desetina automobila retrofitovao. Zna celu proceduru i mislim da i on (taj majstor) nabavlja cockpite.
  • Vozi: 2024 Audi A4, 2023 Karoq, 2023 Fabia IV, 2022 Kamiq, 2021 Audi A3

Van mreže munja23

Da dopunim:

Na instagramu:

nikola_mirosavic

• Vozi: 2024 Audi A4, 2023 Karoq, 2023 Fabia IV, 2022 Kamiq, 2021 Audi A3

Na mreži wkobre

Da dopunim:

Na instagramu:

nikola_mirosavic

Mali edit za ljude koji nemaju društvene mreže (možda sam i jedini  :) ), evo i njegov broj telefona 063 7325419
  • Vozi: Škoda Superb combi 2.0tdi 150hp L&K

Van mreže vojkan85

Isto to radi i SimaKoya, kolega sa foruma. Meni je radio retrofit na Oktaviji, i sve napasalo na fabriku.
  • Vozi: Škoda Superb 3 Combi L&K 2.0TDI